изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-01 @ 06:18 EEST
ИЗБИРАТ НОВАТА ПЛЕЙМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ НА 28 ЯНУАРИ /18+/    
Любопитно

PLAYMATES 2015 Най-популярният конкурс за сексапил у нас – или най-горещата вечер, в която едно момиче прави една огромна стъпка! Ако искаш да бъдеш част от историята на българската секси революция и да се запознаеш отблизо с най-обсъжданите звезди в родния хайлайф, заповядай на ексклузивната вечер, в която ще бъде избрана носителката на бляскавата титла Playmate of the Year 2015!



На 28 януари от 20:30 часа 12-те претендентки ще дефилират пред отбрани гости в три кръга, след които вотът на представителното жури ще бъде прибавен към гласовете на публиката – а в края на вечерта България ще узнае името на новата си кралица!


19-годишната Анджелина казва, че самото участие на финала за нея е победа. И все пак се заканва: „Ако спечеля, направо ще ви залюти от пикантерии!"

Ася е на 24, работи като фотомодел и танцува. На въпроса на Playboy защо участва в конкурса, отговаря повече от уверено: "Защото ми беше жал да ви оставя без победителка!"

Беатрис е на 23 и учи в Медицинския колеж. Казва, че знае кога и как да използва чара си и с това привлича мъжете.

24-годишната Бояна ни е колежка - води светска рубрика в сайт. Заявява, че за нея да се чувства една от най-желаните жени в България е ежедневие.


Виктория (23) завършва моден дизайн и се занимава с конструиране и изработване на облекла. Казвали са й, че има нестандартно излъчване, а тя признава, че е фен и на всичко нестандартно в секса.

Глория е на 27. Учи икономика, но иска да се занимава с изкуство и след време с политика. Определя участието си в конкурса като еуфория, която я променя в положителна посока.

Дениса е на 22, иска кариера като модел и певица. Сред мъжете – казва - харесва бизнесмени, лекари и актьори.

Дилена също е на 22. Занимава се с моделство и танци. Уверена е, че притежава всички данни за Мис Плеймейт и няма да се учуди, ако спечели.

Елена (24) учи за гримьор, но междувременно се готви и за спортни състезания "Бикини фитнес". В себе си харесва това, че е скромна, а от мъжете очаква да са джентълмени.

Мартина е на 20, отскоро не работи. Посветила се е на организации, които защитават бездомните животни. Иска мъжът да е мъж и да държи на думата и на принципите си.

Неделина е на 21, студентка. Не издава дали има мъж до себе си. Дипломатично заявява, че според нея всички момичета в конкурса са достойна конкуренция.

Снежанка (21) учи журналистика. С участието си в "Мис Плеймейт" излиза от зоната си на комфорт. Казва, че е емоционална, умна и добра. "А споменах ли, че съм секси?"

Гласувайте за своята фаворитка на: http://www.playboy.bg/playmates2015/

Отличничките на ... 
 


Сходни връзки

ИЗБИРАТ НОВАТА ПЛЕЙМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ НА 28 ЯНУАРИ /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди