изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:07 EEST
Принц Папа Жан: С Джуна без секс стигахме до оргазъм    
Интервюта Принц Папа Жан е поет, художник, търговец, бизнесмен, колекционер, космополит, природолюбител, растениевъд и кулинар. Занимавал се е с борба, културизъм, плуване, триатлон, източни бойни изкуства, йога... Завършил е финанси и кредит и социално дело във Висшата стопанска академия „Д. Ценов” в Свищов, но с подобни прозаични дейности не се е занимавал.


Папа Жан е професор по езотеризъм и екстрасензорна медиаторика в Международната академия на алтернативните науки в Москва. На 21 март 2000 г. получава званието академик и ордена „Новая Элита России”, връчен му от Евгения Давиташвили-Джуна. С указ на Федералното събрание на Русия Папа Жан е назначен за главен експерт по въпросите на културните отношения между Руската федерация и Република България.

През 2000 г. се жени за руската депутатка Алла Павловна Красникова. От първата си жена Мария има две дъщери и внуци. А с голямата си любов Ирина Делина се запознава в един асансьор в НДК, отивайки на лекция на Материус Розенкройцер (Тимен Тимев - философ, психиатър и писател), който от дълги години живее в САЩ и е нейн съпруг.

В края на миналата година започна мега проекта „Любов без война – най-голямата в света „Книга на вечността”. Тя се състои от 20013 страници и най-дългата картина-книга – 20 013 м, световен рекорд за познанание и милосърдие, който ще бъде предложен за Книгата на Гинес. Идеята на този проект е обединяване на човечеството чрез любовта и изкуството, „Не” на войната и терора и приобщаване на хората на земята, независимо от религиозни, партийни и политически убеждения. Импулс за него му дава самата Джуна, с която до смъртта й са близки приятели.



Вижте шокиращи подробности от срещите им през годините, който той разкрива единствено пред „ШОУ”.



22_23_Papa_Jan_Djuna_2.jpg- Папа Жан, ти си последният българин, който видя легендарната лечителка и ясновидка Джуна преди смъртта й. Знаеш ли как тя получава невероятната си дарба?
- Като млада Джуна забелязва, че от ръцете й се излъчва инфрачервено лъчение, което въздейства благоприятно на пациентите и ги лекува по необясним начин. Синът й Вахо е бил болен като малък и тя го лекува с ръцете си. Рисува и картини, зарежда ги с биоенергия и те въздействат положително върху хората. Зареждаше и амулети и предмети, които благоприятно повлияват хората и техните съдби и живот. Конструира много апаратури за лечение на хората.

Джуна имаше кабинет в центъра на Москва и в него лекуваваше своите пациенти с лъчението на ръцете се и с помощта на „третото” си око. Има и ученици, но са единици. Лечителката смяташе, че

под Москва има подземен град

населен с по-висша цивилизация и неговите обитатели й въздействат и я направляват, помагат при сеансите й.

Последната публична поява на Джуна е през пролетта на 2014 г., когато в ефира на руски телевизионен канал тя заяви, че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга за наближаващата Трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред.

Тя предричаше, че България ще бъде единственият оазис на планетата след апокалипсиса. Споделяше ми, че след него едни от най-големите учени и творци ще се съберат в земите български. България ще бъде нещо като Ноев ковчег. През първите дни и месеци елитът на човечеството ще употребяват слънчева храна и космическата храна „Сириус Д” на проф. Димитров.

- Искаше ли Джуна да й плащат за прегледите и лечението?

- Никога не е имала тарифа. Но съм виждал да й носят от благодарност цели куфари със злато, накити и каквото си помислиш на този свят...

Виждал съм Бисер Киров два-три пъти при Джуна. Идвала е и при Тодор Живков, но тайно. Със самолет и бързо се е връщала. Не можа да види спокойно слънчева България. Планирахме аз да я доведа, но не дочака да сбъдне мечтата си, отиде си. Джуна предрече пред мен, че Америка ще има първия цветнокож президент. А също така, че България ще има първия министър-председател - генерал. Тогава се пошегувах и я попитах: „Генералите ли ще вземат властта?!”. Джуна се засмя и добави, че буквата Б ще му се повтаря в името и фамилията.
Когато Владимир Висоцки е бил на върха си, тя му е

казала да не пие, защото ще умре


Ванга единствено на нея изпращаше хора, които са с генерални проблеми в живота си. Тя предрече разпадането на СССР. Джуна изработваше енергетични лекарства от билки в капсули и ги зареждаше. Употребявали са ги Леонид Брежнев и Борис Елцин.

Сред известните пациенти на Джуна са и Иля Глазунов, Джулиетта Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастрояни, Андрей Тарковски, Федерико Фелини и много други.

- Кога беше първата ти среща с Джуна?

- През 1998 г. с тази велика жена ме запозна актьорът Светослав Седалски. В мига, в който се видяхме и си докоснахме ръцете, получих супервъзпламеняване в мозъка. Веднага ме покани и каза, че нейният дом може да бъде и мой дом. След като разгледа картините ми, станахме приятели. Джуна беше изключителна жена, работохолик. През 70-те години, когато Брежнев се разболява тежко, я открадват от мъжа й в Тбилиси, развеждат я тайно, за да може да го лекува.

- Папа Жан месец и половина преди смъртта й я посетил в Русия. Наистина ли си успял да вдигнеш на крака поне за малко болната Джуна?

- Пътувах до Москва по мои бизнес проекти и да се срещна с приятели. Отидох и при Джуна, както винаги правя. Тя се чувстваше много зле. Беше събота, а тя на този ден

ходеше на гроба на сина си Вахо

и беше много разстроена. Не сваляше цигарата от устата си, не спираше да се опитва да работи. Болеше я кръстът и едва се придвижваше. Не можеше дори да пише, едва ми надписа две от книгите си. Беше освободила целия си персонал. При нея беше само едно момиче Анжелика.

Предложих да й помогна - тя знае моите способности, на колко хора съм помогнал. Започнах да я лекувам. Тялото й беше жълто. С 3-4 сеанса за седмица и половина я вдигнах на крака. Възстанових я, заредих я с енергия. Беше много щастлива. Но тя предчувстваше кончината си. Каза ми:

„Папа Жан, мен няма да ме бъде, но искам да остана за хората като светлина”.

На 15 май 2015 г. ми се обади Заза, един от най-доверените й хора, който постоянно живееше при нея, че Джуна е изчезнала мистериозно. Намират я в една болница. На 8 юни тя си отиде от този свят. Непосредствено след смъртта й постоянно светвали и угасвали лампите в дома й, кънтели нейните стъпки по коридорите навсякъде, канапето, на което чакаха пациентите й, се повдигало на 10 см от земята. Духът на Джуна витае там, той не може да умре.

- Джуна загубва сина си много рано и се поболява, много хора казват, че животът й свършва още тогава...

- Много съм общувал със сина й Вахо. Беше 24-годишен. Джуна ме молеше да го съветвам, защото караше с безумни скорости. През 2002 г. си отиде от този свят при катастрофа, карал с 220 км/ч. Джуна се опитала да го лекува, но явно това било невъзможно. Тогава изпадна в депресия и се затвори.

Според най-близката приятелка на Джуна – Татяна Хайер, още през октомври 2014 г. лечителката й споделила, че ще си тръгне скоро от този свят.

На 3 декември, когато отслужили панихида на Вахтанг, Джуна вече е била категорична, че краят й наближава и ще си отиде през 2015 година. „Няма да правя повече опити да се самоубивам, ще си тръгна тихо и кротко догодина“, казва на приятелката си Джуна. Тя така и не можа да прежали загубата на сина си Вахтанг. Татяна Хайер разкрива, че наистина ясновидката прави опити да възроди сина си, като премисляла много различни варианти. Имаше слухове, че е

замразила сперматозоиди на Вахтанг

замразила и свои яйцеклетки. Отначало Джуна искала да ги използва да роди друго дете, но накрая решава, че няма смисъл от всичко това. „По-лесно е аз да отида при него”, казала тя на най-близката си приятелка.
За кончината на пророчицата съобщи в медиите нейният и мой приятел, който ни запозна, актьорът Станислав Садалски: „Джуна бе два дни в кома. Линейка я е прибрала от ул. „Арбат”, където отишла в магазин за храна. Там й прилошало. В болницата са открили, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не е циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец. Впрочем, тя отдавна беше мъртва, още от деня, когато синът й Вахтанг загина в автокатастрофа”, написа актьорът тогава.

След смъртта й започват скандали и обвинения от наследниците към Татяна Хайер, че изнудвала Джуна и искала да ограби огромното й богатство.

След смъртта на Джуна, Татяна твърди, че известната й приятелка се е превъплътила в нея... Разграбиха много от нещата й – короната й с диаманти изчезна, в машините, с които лекуваше, имаше огромни диаманти, също са изчезнали, голяма част от златото, доста от картините й. Имам там две мои картини, които съм й подарявал, не знам каква е съдбата им. Пълна анархия е, държавата трябва да се намеси.

- Имаше ли мъже в живота на Джуна?
- Мъжете около нея бяха слуги. Всичките й професори изпълняваха нейните нареждания. Тя беше много властен и силен човек. Никой не смееше да й се противопоставя. Аз си позволих това и тя се ядоса, изпочупи всичко. Изпадаше в страшни състояния, когато някой й противоречи. Джуна се бе отказала от мъжете в личен план в името на своята енергия, в името на любовта към хората. За нея мъжете бяха или големи приятели, или просто слуги.

- Споделял ли си с великата Джуна схващанията си за тантричния секс и влиянието му върху творчеството и научните открития?

- Тантрическият секс съм го почувствал и с нея. Винаги, когато сме се държали за ръцете още в началото, комуникирахме сексуално по някакъв начин. Не сме правили истински секс, но изпитахме оргазъм. Много странно беше усещането. Много я харесвах, обичах я, боготворях я като жена. Бяхме на едно пътуване с нея три дена на голяма яхта в Северно море. Беше събрала учени, творци. Забавлявахме се, веселяхме се. Тя рецитира поезия, енергизирахме се, правихме си всякакви експерименти.

А колкото до тантрическия секс, той се изразява в това, че при него сексът се интелектуализира и интелектът се сексуализира. Така съм създал и аз едни от най-прекрасните си картини. Благодарение на сексуалната енергия се увеличава интелектуалната енергия.

Малко преди оргазма прекъсваш акта


отиваш в другата стая, и рисуваш. Прехвърляш сексуалната възбуда в интелектуална и използваш енергията „тантра”.

Джуна ми направи най-ценното признание по време на това пътуване на яхтата: „Княз Папа Жан, Вие сте Велик човек на тази планета, Вашето творчество има огромно значение и заслужава голямо внимание. То е духовна храна и повод за размисъл. Вашата живопис носи в себе си Вечен живот. Нека бъда така, както повелява Вашият Бог! Вие сте история и жива легенда! Живейте вечно! Искрено Ваша приятелка Джуна”.



Лечителката враждува до смъртта си с Алла Пугачова

Джуна и Алла Пугачова са воювали за един от най-хубавите дворци на пешеходната улица в центъра на Москва – „Арбат”. Алла искала да направи там международна музикална академия, а Джуна - международна академия за алтернативна медицина.

„Джуна получи сградата от държавата, тя струва стотици милион. Присъствах на едно парти на Алла след нейн концерт. Пугачова започна да налива на Джуна водка, а Джуна не пие. Алла, явно пийнала, продължи да настоява да я черпи. Накрая Джуна се ядоса, бутна я на земята, удари я с един пепелник, разцепи й главата и си тръгна! Двете имаха някаква непоносимост. Искаха да са най-влиятелните жени в Русия”, връща лентата назад художникът.



Носители на Нобел пишат формули с тантричен секс


Ще цитирам доказана истина от аналите на световната памет. През 1927 г. се събират шестте най-големи умове в света, Ервин Шрьодингер, Нилс Бор, Вернер Хайзенберг, Макс Борн, Алберт Айнщайн, Макс Планк - всички са носители на Нобелова премия и решават, че липсва обединяващото уравнение, което да свърже вълновата механика и матричната механика. Айнщайн възлага на Шрьодингер (австрийски физик, един от създателите на квантовата механика – б.р.) да създаде обединяващата формула на всички започнали теории.

Но това се случва, като Шрьодингер се усамотява във вила в Алпите със своя студентка. В едната стая поставя всички формули, изчислени от другите учени. За да може да получи еротична стимулация и да роди ново интелектуално уравнение, той две нощи подготвя момичето, гледайки звездите, и когато започват сексуалния акт и чувства, когато достига до кулминация отива в другата стая, за да довърши уравненията на всички гениални учени.

Два пъти пробва, но чак на третия път успява и създава „Еволюцията на вълновата функция” – най-гениалното уравнение, което е в основата на космическите полети и компютрите.

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Принц Папа Жан: С Джуна без секс стигахме до оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди