изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 13:06 EEST
Наследницата на Памела Андерсън – изумителна в червен бански (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)    
Новини Гореща руса мацка в червен бански, на който пише „Спасител” – не, това не е Памела Андерсън, а 26-годишната моделка Кели Рорбах, която се снима в новия филм „Спасители на плажа”, съобщава „Дейли Мейл”.





Сексбомбата беше заснета по време на снимките на новия филм, който е продължение на сериала “Baywatch” – направил горещата Памела Андерсън световноизвестна. Явно продуцентите са усетили, че горещите руси спасителки са запазена марка на поредицата, без която тя не може да мине, и са потърсили достойна заместничка на Пам – модел на „Спортс Илюстрейтед” и бивше гадже на Леонардо Ди Каприо.



На снимките в Маями Кели показва убийствено тяло в предизвикателен бански костюм, който трябва да е униформата на спасителите на плажа. Във филма тя играе ролята на Си Джей Паркър – същата, която преди години изпълняваше Андерсън.



Няколко млади актьори ще влязат в образи, изиграни в миналото от техни по-възрастни колеги. Сред тях са Александра Дадарио, Зак Ефрън, Илфенеш Хадера, а бившият кечист и настоящ актьор Дуейн Джонсън-Скалата ще пресъздаде най-популярния образ от сериала – Мич Бюканън. Първият изпълнител на ролята – любимецът на жените Дейвид Хаселхоф, също ще участва, но засега не се знае как.



Филмът ще бъде готов през 2017 година.
http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Наследницата на Памела Андерсън – изумителна в червен бански (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.10 секунди