изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-19 @ 21:17 EEST
5 неща, които върло се опитва всяка жена да скрие от мъжете, но рано или късно истината излиза наяве    
Любопитно Мъжете и жените са различни на физиологично ниво. Сигурни сме, че всички знаете това, но доста хора не знаят какво действително изпитва тялото на противоположния пол, пише zajenata.bg.

Важно е да знаем какво се случва с тялото ни, но и с това на отсрещния.

Някои мъже може би мислят, че знаят всичко за тялото на жената. Но с колкото и жени да са взаимодействали, жените са комплексни и сложни, а същото се отнася и за телата им. За тези мъже, които не са изследвали въпросите относно това как работи тялото на жените - ето един интензивен курс: 5 неща, които жените биха искали да ви кажат за телата си. Дори и ако мислите, че не се нуждаете от това, то вие все пак се нуждаете, защото никой не знае всичко.

 

1. Космите по тялото на жените растат по-бързо от тези при мъжете

Много от жените бръснат краката и подмишниците си, а някои жени премахват още повече окосмяване от това. Всичкото това окосмяване в крайна сметка расте обратно, и след като това стане, то расте по-бързо от това при мъжете. Средностатистическата жена обезкосмява тялото си много по-често, отколкото средностатистическия мъж. Мъже от всички възрасти: Не съдете жените за това. Защото точно толкова трудно е за нея да стърже кожата си с остър бръснач, колкото и за вас. Дори и да чувствате някое несъвършенство, опитайте да не се оплаквате за това!

 

2. Не всяка жена е акробат

Това е за мъжете, които обичат да подражават на нещата, които виждат в порно филмите. От една страна, много от тези неща просто не са приложими в реалния живот, а една жена винаги знае, когато се опитвате да правите това с нея. Истинските жени или поне повечето от тях не се огъват по този начин. Всъщност, някои от тези позиции причиняват болка и неудобство.
За да бъдем честни, през повечето време жените няма да се оплачат от това, те просто ще се надяват, че ще забравите за това и ще преминете към нещо, което наистина е забавно и носи удоволствие.

 

3. Добрият външен вид може да бъде работа на пълно работно време

Колкото и да ни се иска да вярваме, че живеем в рекламите, не, не всеки се събужда по този начин. Разбира се, някои жени са благословени с красива кожа, с бърз метаболизъм и блясък в косата, но повечето жени трябва да работят за това, и то доста. Да изглеждаш добре и да водиш здравословен начин на живот е труд на пълно работно време. Този труд включва диети, упражнения, грим, ексфолианти, кремове, терапии за коса... можем да продължим до безкрай и да пак не достигнем границата на това, което някои жени правят, за да изглеждат добре. Отнасяйте се с уважението, което те заслужават.

 

4. Гърдите действително не са точно това, което изглежда

Вярвате или не, за нас гърдите просто си седят там. С малко повечко "късмет" те дори могат да ни причинят болки в гърба. На всичкото отгоре за повечето жени фактът, че мъжете са хипер фокусирани върху гърдите им е наистина изнервящ, защото за тях това е просто част от тялото. Фокусирайки се изцяло върху гърдите на жената, то вие постигате същия ефект, както ако се съсредоточите изцяло върху ръцете й, например. Ефектът е един и същ. Ако фокусът не е върху цялото тяло на жената, то определено подходът ви е грешен.

 

5. Размерът на гърдите също не е толкова важен

Това отново опира до предишната точка и това, че гърдите не са изцяло сексуални. Техният размер действително не е от значение. Размерът на гърдите на жената не показва нищо, той не показва, че тя прави или не прави нещо по-добре от другите. От друга страна, понякога жените дори не могат да направят разлика между размера на чашките на око, също както и мъжете. Нека си го кажем: мъжете просто искат да чуят размер над B и ще бъдат във възторг от това.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

5 неща, които върло се опитва всяка жена да скрие от мъжете, но рано или късно истината излиза наяве | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди