изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 23:52 EEST
Летни прически според зодията ти    
Хороскоп

  Летни прически според зодията ти









Везни -
Направи си плажни къдрици! Везните винаги търсят хармония, стабилност и баланс. В края на краищата, стремежът към опростен начин на живот и вътрешен мир чудесно си подхождат с вълниста коса, тип „русалка на плажа“. Подобна прическа изисква известно приготовление, но стане ли готова е идеална за теб!



Скорпион -
Пробвай хлабава плитка на една страна! Скорпионите понякога са дистанцирани и потайни, но пристъпят ли на светло излъчват аура на спокойствие, увереност и контрол. Ако си родена под този знак, експериментирай с различни видове плитки. Можеш да си направиш хлабава и да я преметнеш на една страна. Няколкото немирни кичура прикриват леко лицето ти и дават възможност да наблюдаваш скришно какво се случва около теб.


Телец -
Възползвай се от късото пикси! Като телец, ти имаш силна воля и не се страхуваш да отстояваш позициите си. Твоята сила и упоритост са отразени в острия ти поглед и масивна костна структура. Не се опитвай да ги прикриеш, оставяйки косата да ти пречи. Възползвай се от къса прическа пикси – твоята практична натура ще се влюби в новата визия.


Рак -
Боядисай се омбре! На раците им се носи славата, че са противоречиви хора – понякога горещи, друг път студени. Трудно е да те предвиди човек, тъй като обхващаш емоционален спектър. Честата промяна на настроенията и ексентричният ти стил са перфектна комбина за омбрето. Модерно и стилно, то минава от един цвят в друг, също като характера ти. Пробвай с по-тъмни краища, когато си стресирана или тъжна и по-светли – когато си в слънчево настроение.


Водолей -
Фрапирай с прическа по последна мода! Момичетата от зодия водолей не се притесняват от мнението на другите и винаги остават верни на себе си. Често са тези, които повеждат тенденциите и карат другите да ги следват. Спокойно може да приложиш това вродено умение при косата. Достатъчно смела си, за да се подстрижеш по последна мода или да се боядисаш в различни кичури. Останалите се страхуват, но не и ти!


Овен -
Направи си елегантен кок! Твоята спонтанна природа и качеството ти да се справяш отлично с всякакви ситуации се нуждаят от прическа, която не пречи на страстите ти. Винаги търсиш нови приключения - кокът ти позволява да изглеждаш стилно, независимо с какви предизвикателства си решила да се справиш през деня.


Лъв -
Вържи се на опашка! Лидерски настроените лъвове нямат нужда да им се пречка някаква си разхвърляна насам-натам коса. Покажи величието на лицето си и чаровната усмивка, като придърпаш косата назад в дълга, стегната опашка. Увий един кичур около нея, за да скриеш ластика.


Стрелец -
Копнееш за къс стил „боб“! Стрелците по правило са щастливи и свободолюбиви! Тъй като винаги търсят мигновени резултати, късата коса е добър избор. Подстрижи се в стил „боб“, хем е лесна и бърза за поддържане в домашни условия прическа, хем е секси и небрежна. Право в целта за енергичната ти натура на стрелец.


Козирог -
Пусни си пищни и дълги кичури! Не всеки има търпението да „отгледа“ дълга, красива и здрава коса. Прословутото упорство на козирозите и стремежът им винаги да довеждат целите си докрай, ги прави победители в тази мисия. Възползвай се от ненадминатите си способности и мотивация, за да се сдобиеш с разкошна прическа.


Дева -
Заобичай естествените си кичури! Чаровни и любознателни, девите всъщност са доста чувствителни. Тяхната любов и помощ към другите разкрива истинската им красота. Накарaй я да заблести още повече, като оформяш косата си по възможно най-естествения начин. Остави къдриците и вълните да се спускат свободно по раменете ти, след като си вземеш душ.


Близнаци -
Заиграй се с цветовете! Ако си близнаци, значи животът ти винаги е разнообразен и шарен. Защо тогава не оцветиш и косата си? Обичаш от всичко по малко и нека бъдем честни – умираш си да разбереш каква би била като блондинка, брюнетка, червенокоса или дори с лилава коса. Използвай безамонячна боя или такава тон върху тон – те не са толкова трайни и ще можеш да опиташ от всичко, без да се задържаш за дълго в един нюанс.


Риби -
Извади бретона на показ! Рибите не могат да лъжат, но тях често ги подвеждат. Въпреки, че са надарени с природен интелект и схватливост, понякога им е трудно да вникнат в истинската същност на хората. Извлечи полза от своята невинност и си направи сладурски бретон. Винаги може да го срешеш на една страна, за да внесеш малко разнообразие във външния си вид.
cosmopolitan.bg
ndtnews.hopto.org

 


Сходни връзки

Летни прически според зодията ти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди