изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 21:44 EEST
АМЕРИКАНСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА?: Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън    
По света Кралицата на поп музиката Мадона отново привлече медийното внимание към себе си след скандално изказване. При събитие на комедийната актриса Ейми Шуимър, 58-годишната певица показа своите политически предпочитания. В своя екстравагантен начин Мадона заяви, „Ако гласувате за Хилъри Клинтън, ще ви направя св***а, ок?“.

След тези думи, последваха бурни аплодисменти и ставане на крака от страна на публиката. Мадона се присъедини към голямата група от звезди, които не приемат Доналд Тръмп и неговите идеали. Сред тях са Робърт де Ниро, Ема Стоун и Кеша.
http://www.blitz.bg

По време на третия, последен дебат между претендентите за президентския пост в САЩ, Хилари Клинтън и Доналд Тръмп отново си разменика люти реплики, наричайки се "кукла на Путин" и "отвратителна жена".

Основни теми по време на 90-минутния дебат между Клинтън и Тръмп, воден от анализатора на "Фокс Нюз" Крис Уолъс, бяха правото на аборт, притежанието на оръжия, имиграцията, както и отношенията с Русия. И този дебат не премина без лични нападки, като Тръмп определи опонентката си, като "отвратителна жена" и обвини щаба й за появата на твърдения от няколко жени за сексуални посегателства от негова страна, както и че лично тя и президентът Барак Обама стоят зад инциденти на митинги на републиканците.

Другият сериозен сблъсък по време на дебата очаквано бе провокиран от темата за Русия. Клинтън нарече опонента си марионетка на Владимир Путин, а Тръмп отвърна с констатация, че руският президент няколко пъти я е надхитрил.

Тръмп освен това заплаши, че може и да не признае резултатите от изборите на 8 ноември. Попитан това означава ли, че отказва да приеме мирно предаване на властта Тръмп отговори лаконично: "Това, което казвам, е, че ще ви кажа, когато му дойде времето. Ще ви държа в напрежение".

Бившият държавен секретар Клинтън определи коментара на Тръмп като "ужасяващ" и допълни, че "това не е начинът, по който работи демокрацията.

Същевременно директно и без заобиколки популярната американска певица Мадона даде подкрепата си за Хилари Клинтън. Пред препълнената зала "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк тя шокира целия свят с думите си. http://nakratko.bg

П.П.: Грубо казано, можем да очакваме най-многосерийния порно клип, в който ще се лее сперма на милиони американски избиратели по цял свят... Но това са, може би, рисковете на демокрацията и американската ценностна система... Впрочем, Мадона не е уточнила по време на свирките ще пее ли, или не.

ВСИЧКО НА ТЕМА ОРАЛЕН СЕКС

 



 


Сходни връзки

АМЕРИКАНСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА?: Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди