изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:09 EEST
ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2017 ГОДИНА    
Хороскоп Готов да ни потопи в истини, в неподозирани възможности, които ще се разкрият пред нас, според подреждането на планетите през следващите 12 месеца, както и в периоди, които ще бъдат благоприятни да променим живота си към по-добро. Едно е ясно - и на 12-те зодиакални знака предстоят множество прекрасни събития. 2017-а ще бъде чудесна година за почти всички зодии от астрологична гледна точка. Важното е да научим уроците на съдбата и да натрупаме опит от преживяното и почувстваното. В аспектите работа и кариера, любов, взаимоотношения и здраве също ни очакват изненади.

Овен

През 2017 година ще съхраните порива си към приключения, който ви беше завладял през изминалата 2016-а. Ще се стремите към промени, ще започнете нови проекти и ще изпитвате потребност да имате по-голяма свобода за действие и изразяване. При някои от вас новостите ще се случат ей така – без изобщо да сте ги очаквали, но при всички случаи ще бъдат за добро и ще ви тласнат в нова посока. Ако искате да учите, да пътувате или да смените професионалното си амплоа, задействайте се – от 2018-а година нататък за Вас ще бъде доста по-трудно да се хвърляте в неизвестното и да реализирате смелите си хрумвания. Добрата новина е, че новите начинания ще вървят ръка за ръка с възможности да довършите вече започнатото и да изградите нещо стабилно и трайно, на което ще може да се опирате през следващите години. Това важи най-вече за професионалната област – там ще видите конкретните резултати от усилията, положени досега. Не си мислете обаче, че всичко ще върви леко и без усилия. Възможно е да срещнете някои препятствия и те ще бъдат поставяни най-вече от хора, които по някакъв начин ограничават свободата Ви – например от по-властни началници, от личности със закостеняло мислене или от представители на институции, които ви създават трудности. Това обаче не трябва да Ви спира – приемайте пречките не като непреодолими стени, а като изпитания и уроци. Основната задача, която ще стои пред Вас през 2017 г., е да откриете подходящите партньори и да се научите да работите с тях, защото без подкрепа няма да стигнете далеч. Стремете се да правите разумни компромиси и да постигате разбирателство – това е основната линия, която ще трябва да следвате. Тя ще Ви донесе удовлетворение както в личния, така и в професионалния Ви живот.

Телец

2017-а ще бъде година на стабилизация за Вас - ще имате възможност да изградите здрава основа, върху която да стъпите вбъдеще. По-нататък – през 2018 и 2019 г. – Ви очакват внезапни и неочаквани промени. Ако се случват промени, едва ли Вие ще ги инициирате – най-вероятно ще трябва да се съобразявате с тях. Използвайте следващите дванадесет месеца, за да си изясните какво искате от живота си, за какво Ви бива, а също така и да развивате вродените си дарби и способности, които биха могли да Ви бъдат полезни. Също както през 2016-а, и сега във Ваша полза ще бъде да наблегнете на творческите начинания. Това не означава непременно да пеете или да рисувате, а да развиете талантите си, да се занимавате с дейности, в които бихте могли да вложите частица от себе си, и най-важното – да изпитвате удоволствие от работата. Не се питайте дали една дейност ще Ви носи пари или не – точно сега по-важна ще бъде не финансовата страна, а удовлетворението от труда. А и нищо чудно в следващите години онова, което сега е Ваше хоби, да започне да Ви носи пари. Изобщо, не поставяйте парите и материалната сигурност пред удовлетворението си от работата – този урок е труден за много от Вас, но ако парите са Ваша самоцел, нищо чудно да зациклите на едно място. 2017 г. е особено подходяща да направите подобрения във всекидневния си начин на живот – например, да започнете да спортувате или да се откажете от вреден навик. Тези промени ще се отразят положително и на здравословното Ви състояние.

Близнаци

След нелеката изминала година, през 2017-а все така ще бъде потребно да полагате по-големи усилия и да преодолявате някои пречки. Ще трябва да си вземете поуки от предишни неуспехи, а ако направите грешка, незабавно ще трябва да си понесете последствията – няма да Ви разминава - както се е случвало през други години. В личен или в служебен план ще имате доста работа и отговорности, които няма как да избегнете. Бихте могли да си помогнете малко, като очертавате пред себе си ясни приоритети и сте по-организирани. Не бягайте от трудностите – това са уроци, които ще Ви позволят да израснете и да натрупате полезен опит. Отнасяйте се сериозно към договореностите, които сключвате, и избягвайте да давате обещания, които няма да спазите – иначе бихте могли да загубите доверието на хората. Не забравяйте обаче и да бъдете верни на себе си – няма да Ви носи удовлетворение, ако нарушавате собствените си принципи и убеждения, само и само, за да угаждате на всички. Добрата новина е, че, за разлика от 2016-а, през тази година ще се радвате на по-силна подкрепа от околните и ще имате по-голям късмет в начинанията си. Ще бъдете наясно със себе си и с това, което искате да постигнете – това ще Ви помогне да преодолеете някои предишни съмнения и колебания. Може да се сбъдне някакво Ваше съкровено желание – например да имате дете, да срещнете сродна душа или да пътувате в чужбина. Търсете начини да разнообразите всекидневието си, като се посветите на някакво хоби или внесете творчески елемент в работата си – през 2017 г. ще Ви спорят дейности, които Ви вдъхновяват и чрез които бихте могли да изявите някакъв свой талант.

Рак

2017-а ще бъде още една година на промени за Вас. Ако Вие не сте достатъчно дейни и не ги осъществите, нищо чудно някой или нещо отвън да ги предизвика и да Ви провокира да направите някакъв избор. Бъдете готови, че ще има събития и обстоятелства, които ще Ви накарат да излезете от привичния за Вас начин на живот. Макар че повечето от Вас трудно се разделят със сигурното, опитайте се да гледате позитивно на промените и да се адаптирате към тях. Възможно е да бъдете изправени пред някаква дилема – например, пред Вас да се открие възможност за развитие, но за да се възползвате от нея, ще трябва да направите компромис със семейния си живот, или обратното – да изберете семейството пред кариерата. Изобщо, през тази година темата за баланса между личните и служебните ангажименти ще Ви занимава активно и, за да го постигнете, ще трябва да откриете онзи вариант, който е най-добър за Вас. Може да очаквате благоприятни събития в домашната област, свързани с подобрение и разширяване – например, да си купите имот, да се преместите в по-просторно жилище или да направите голям ремонт. В по-общ план не е изключено семейството Ви да се увеличи с още един член. Добре е да знаете, че каквито и промени да се случват, те ще бъдат внезапни и нищо чудно да Ви сварят някак неподготвени. Що се отнася до взаимоотношенията с околните, във Ваша полза ще бъде, ако през тази година се опитвате да давате повече свобода на близките си и да не държите на всяка цена да бъдат около Вас. Ако те имат нужда да правят неща, в които Вие не участвате, не страдайте, а го приемете като възможност да обърнете внимание на себе си и на собствените си интереси. Започнете ли да ревнувате и да контролирате близките си, ще станете досадни и ще ги отблъснете.

Лъв

2017-а ще бъде съдбовна година за Вас – може да се освободите от някои стари неща, да поемете по изцяло нова посока или да влезете в нова роля. Звездните влияния ще Ви предизвикат да докажете, че е възможно да постигате разбирателство с хората, с които живеете и работите, и да си сътрудничите с тях в името на общи цели – било то да установите хармония в семейството и връзката си или да сполучите в професионалната област. Каквото и да искате да постигнете, няма да отидете далеч, ако сте сами, стремите се към лично облагодетелстване или не зачитате интересите на хората, с които сте свързани. Ако искате да получите подкрепата, от която се нуждаете, ще трябва да сте по-толерантни към близките и колегите си. Каквото и да правите, стремете се да работите в името на общото благо – овладявайте склонността си да командвате и да се налагате. Умението Ви да общувате е много ценно за Вас и ще трябва да го усъвършенствате. Това означава да изразявате мнението си, но в същото време да изслушвате какво имат да Ви кажат другите. Само ще отблъснете някого и няма да спечелите нищо, ако се инатите или изхождате от позицията „аз съм прав/а, а другите грешат“. Хубаво е да сте искрени, но ако го направите твърде директно и без да Ви пука за последствията, нищо чудно да си създадете проблеми. Това важи както за отношенията Ви с приятели, така и с човека до Вас, и с делови партньори. 2017 г. е чудесна за обучение, за пътувания зад граница и за всякакви дейности, свързани с повишаване на квалификацията – още в самото начало на годината е възможно да има развитие по тези теми. През февруари и август пък може да очаквате събития или съдбовни срещи, които да Ви накарат да скъсате с миналото и имат отношение към развитието на живота Ви занапред.

Дева

След динамичната 2016-а, която за много от Вас беше изпълнена с нови възможности, но и с колебания и трудности, и през 2017 г. ще трябва да се примирявате с известна несигурност. Някаква ситуация в личния или в професионалния Ви живот ще Ви смущава или безпокои, ще търсите решение, но, за съжаление, има голяма вероятност то да Ви убягва и да се лутате насам-натам. Колкото и да мислите и да анализирате, едва ли ще виждате нещата отчетливо, а не е типично за Вас да Ви липсва яснота. Това допълнително ще Ви притеснява – днес ще си мислите едно, а утре – друго. Може би, ще бъде по-добре, ако престанете да анализирате, да търсите решения и да се опитвате да въвеждате ред във всичко. За Вас ще бъде предизвикателство, но по-добре е да се пуснете по течението и да видите докъде ще Ви отведе. Ако не сте сигурни как да постъпите, не правете нищо – действайте, когато вътрешният Ви глас Ви казва, че сте на прав път. Добрата новина е, че колебанията ще Ви съпътстват по-скоро през първата половина на годината. През 2017 г. внимавайте да не попаднете под негативно влияние. Вариантите за това са различни – например, да започнете да злоупотребявате с алкохол или вредни вещества, да подхранвате напразни илюзии в любовта или да се натоварите с прекалено много отговорности, само и само да се покажете добри и да не затрудните друг човек. Чудесно е, че искате да помагате и да доказвате как бихте могли да се справите с всичко, но нека това не бъде за Ваша сметка – усетите ли, че някой волно или неволно се възползва от Вас, очертайте граници помежду ви. Поддържането на баланс между това, което давате, и онова, което получавате в замяна, ще бъде основна тема за Вас както в личния, така и в професионалния Ви живот.


Везни

2017-а може да се окаже една от най-изобилните години за Вас, тъй като ще получите шанс да се впуснете в нови начинания, както и да подобрите и усъвършенствате онова, което вече сте създали в личен и в професионален план. Има обаче едно условие, с което ще трябва да се съобразите – през идните месеци конфликти ще съпътстват израстването и развитието Ви. Това определено ще Ви изправи пред предизвикателства, защото повечето от Вас не обичат конфронтацията. И все пак, ако искате да вървите напред и да следвате вътрешния си глас, ще се налага да противодействате на някои хора в обкръжението си, а в някои случаи – да се конфронтирате и със самите себе си. Компромис ще бъде необходим, но той не бива да бъде прекален и за сметка на основни Ваши ценности и убеждения. За да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния през 2017 г., вярвайте повече в себе си и не се страхувайте да се впускате в приключения. Всякакви начинания, свързани с учене, развитие, усъвършенстване, пътуване и разширяване на кръгозора, ще получат подкрепа и ще успеете да ги осъществите, и то без да полагате кой знае какви усилия. Възможностите ще идват при Вас изненадващо и в някои случаи ще Ви сварват неподготвени, но това не бива да Ви притеснява – щом съдбата ги открива пред Вас, значи сте готови да ги посрещнете и е добре да се възползвате от тях. Каквото и да открие пред Вас животът в личен и в служебен план, то ще Ви тласка към промени – и вътрешни, и на външните обстоятелства, ще Ви подтикне да развиете и да използвате характерната за Вашия знак дарба – способността да изграждате трайни връзки и партньорства и да решавате проблемите със средствата на дипломацията.

Скорпион

През 2017 г. събитията ще Ви подтикнат да превъзмогнете нещо много характерно за Вашия знак – страха от промяна. По-конкретно – вероятно ще бъдете принудени да се откажете от някои неща, в които по една или друга причина сте се вкопчили или просто не съзнавате, че без тях би Ви било по-добре. Този процес ще бъде не особено лек за Вас, защото ще се наложи да превъзмогнете себе си, да се откажете от някои остарели вярвания и да се оставите на неизвестното бъдеще. Звучи плашещо, но бъдете сигурни, че промяната винаги ще бъде във Ваша полза – ако се съпротивлявате на случващото се, само ще поддържате застоя. Опитайте се да имате по-голяма вяра в живота – нищо чудно в момента, в който отслабите контрола върху хората и ситуациите, нещата да се развият по-лесно или поне дискомфортът Ви да се намали. Годината е много благодатна не само за освобождаване от стари връзки, ангажименти, цели и убеждения, но също така и от негативни емоции, които тровят живота Ви. Ако вярвате във висши сили, помолете се да Ви помогнат да простите на враговете си и на хора, които са Ви наранили – намерението Ви ще се превърне в мощна движеща сила. И независимо в какво вярвате, през тази година ще може да разчитате на подкрепа от звездите, за да изчистите плевелите на миналото и да засеете семената на бъдещи творения. От октомври нататък ще усетите прилив на сили и ентусиазъм, а някои от вас ще тръгнат и по напълно нов път. Ако искате някакво ново Ваше начинание да бъде успешно, започнете го в дните след 20 октомври – ще постигнете бърз напредък. Към края на годината всичко, което сте сътворили на вътрешно ниво, включително идеите за творчески проекти, ще започне да става видимо и да дава резултати.

Стрелец

2017-а ще бъде година на растеж, но за Вас това нарастване ще се осъществява бавно и не без да се наложи да се поддадете на някои предизвикателства. За разлика от други години, когато сте се разпилявали по много направления, сега това просто няма как да се случи – обстоятелствата ще Ви подтикват (а в някои случаи дори ще Ви принуждават) да обърнете внимание на най-важното за настоящия момент и да полагате по-големи усилия. Присъща за хората от Вашия знак е чертата да си поставяте конкретна цел и да се целите в нея, но ще трябва да усъвършенствате тези свои умения. Недейте да се прицелвате в няколко мишени и се заредете с търпение – може да се наложи да стреляте много пъти, докато улучите десетката. През 2017 г. ще се убедите, че осъществяването на мечтите не е само празник, а върви ръка за ръка с нови отговорности. Например, възможно е в бизнеса си да реализирате някаква своя идея, но заради новите Ви начинания от Вас да се иска да се трудите повече или да се усъвършенствате личностно и професионално. Или е възможно да Ви се роди дете и да откриете, че новата Ви роля изисква жертви, за които преди не сте си давали ясна сметка, че трябва да правите. Хубавото обаче е, че преживяванията Ви ще Ви направят по-опитни и ще изпратите 2017-а по-зрели и по-отговорни – към околните, но най-вече към себе си. Освен това, през тази година за Вас ще бъде в сила поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“, което означава, че ще трябва да се изправите срещу последствията от предишни свои действия и решения, да си направите равносметка за грешките, които сте допуснали, и - съответно, ако е възможно, да направите корекция.

Козирог

2017 година ще бъде динамична за Вас. Така че, ако имате очаквания, че всичко ще върви постарому, просто се откажете от тях – това просто няма как да се случи. Ще се случват промени и в личния, и в професионалния Ви живот, които трудно ще предвиждате, защото ще Ви изненадват и по всяка вероятност ще бъдат провокирани отвън – от действията и от решенията на други хора. Тези решения обаче ще засягат и Вас, така че на свой ред Вие също ще трябва да правите избор. Това няма да бъде много лесно, защото ще изисква да направите някакъв компромис. Може да се чувствате раздвоени между две житейски сфери, между различни професионални ангажименти или между хора, които са важни за Вас. Дилемата, каквато и да е тя, ще Ви създаде известно вътрешно напрежение, и - за да я решите, ще трябва да надмогнете себе си. Макар че тази прогноза може да не изглежда оптимистична, всъщност съдбата не желае да Ви тормози, а да Ви тласне в нова посока, да Ви помогне да възстановите баланса в отношения, които са излезли от равновесие, и най-важното - да Ви подтикне да направите промяна вътре в себе си. За Вас ще бъде по-добре, ако не се опитвате постоянно да контролирате всичко, което се случва в живота Ви, само и само, за да става както Вие искате, или да се опитвате да задържите нещата такива каквито са – дори да пробвате, няма да успеете. А ако се откажете да правите промените, към които Ви подтикват събитията, ще се затормозите. В по-практичен план през 2017 г. бихте могли да направите подобрения в някаква област – например да ремонтирате дома си.

Водолей

2017-а ще бъде интересна година за Вас, защото ще имате възможност да разширите кръгозора си, да общувате с повече хора и да учите нови неща. Ще усетите стимул да надскочите това, което вече сте изградили – в личен или в делови план; ще се стремите да постигнете по-голяма свобода на действие и ще гледате към нови хоризонти. Енергията на годината е в синхрон с така типичния за Вашия знак порив към реформаторство, така че очаквайте той да се засили още повече и да Ви подтиква да правите промени във всяка област, в която нещата са зациклили и има нужда да се внесе свеж полъх.  Не се отказвайте от идеите и визиите си – дори в очите на някои хора да изглеждат някак странни, точно сега има шанс да ги реализирате, разбира се, ако положите нужните усилия. Имайте предвид, че през тази година звездите Ви дават чудесната възможност да внедрите новото в старото, тоест - може да правите промените постепенно и като се опирате на вече изграденото. Е, някои от вас няма да имат търпение и нищо чудно да са по-импулсивни, но дори и в тези случаи като че ли съдбата ще бъде с Вас и в крайна сметка нещата ще се подреждат. Ще има възможност да работите в името на бъдещето: за постигането на някаква дългосрочна цел, която сте си поставили, в името на колективен или на личен идеал. През 2017 година ще пътувате повече, включително и до по-далечни дестинации, и ще трупате интересни впечатления. Тъй като поривът да учите нови неща ще бъде силен, може да се запишете на някакво обучение по специалността си или на курс по чужд език. Някои от Вас ще се отворят към духовното – ще медитират, ще четат духовна литература или ще посещават лекции по духовност.

Риби

2017 г. за Вас ще бъде доста по-благодатна от 2016-а и най-важното – по-лека. След дилемите, пред които бяхте изправени, след изпитанията и натоварването, които много от вас преживяхте през изминалите месеци, сега ще успеете да вземете глътка въздух и всичко, което сте замислили, ще се осъществява по-лесно. И през тази, както и през изминалата година основното послание на звездите към Вас е: „Творете!“. Независимо дали притежавате художествени умения в някаква област, готвите добре или имате дарба да помагате на хората, през следващите месеци следвайте вдъхновението и творете колкото е възможно по-често. Не се оставяйте на рутината и не се задоволявайте с работа, която Ви отегчава – намерете начин да изразите себе си и да изявите талантите си. Не си търсете оправдания, например че някой Ви спира, че Ви трябват пари или нещо друго – ако следвате сърцето и вътрешния си глас, през следващите месеци ще се убедите, че Вие не сте жертва на обстоятелствата, а ще бъдете основният играч, който определя как ще се развиват те. Може би, ще усетите потребност да удовлетворявате собствените си желания, а не да се нагаждате към другите, както е било преди. Не потискайте този порив – време е да помислите за себе си. И, все пак, предизвикателствата от изминалата година няма да изчезнат като с магическа пръчица – те ще бъдат по-малко, но все пак ще ги има. Не търсете лесния начин, например да бягате от проблемите или да се правите, че не съществуват, защото тези предизвикателства са уроци, които, ако сега не научите, след време отново ще излязат на дневен ред. Трудно е да се каже какъв точно ще бъде урокът, защото той е различен за всекиго, но, най-общо казано, трудните ситуации ще Ви показват доколко сте се отдалечили от себе си и от собствената си истина – така че всеки път, когато възникват, вслушвайте се в интуицията си и правете нужните промени.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2017 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди