изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-17 @ 07:58 EEST
Лъсна скритата блондинка на Симеон Дянков! Дороти била момичето за свръзка между обвиняемия ексминистър и Иво Прокопиев!    
НовиниНова задкулисна връзка на скандалния вицепремиер в първото правителство на Бойко Борисов - Симеон Дянков разбуни обществено-политическите духове и продължава да е обект на нестихващи коментари, научи БЛИЦ.Стана ясно, че кокетна блондинка Доротея Пандова-Гаргова е дирижирала много от назначенията по времето, в което Дянков беше заместник министър-председател.



\"По едно време Дороти се разпореждаше в министерството, все едно, че си беше у дома. Тя въртеше кадровата политика на Дянков и поддържаше топлите му контакти с Прокопиев. Играеше ролята на нещо като денонощно момиче за свръзка\", разкри пред БЛИЦ запознат с дейността на Пандова-Гаргова.

Шармантната персона явно е била толкова важна, че се е уредила със собствен кабинет във финансовото ведомство. Твърди се, че от малката си стая тя се е разпореждала с част от важните държавни постове, на които е уреждала \"подходящи\" до кръга \"Капитал\" агнешки главички.

Преди да се намърда под кожата на Дянков Гаргова е била изпълнителен директор на Съюза на издателите в България (СИБ).  Там  се запознава с Иво Прокопиев. Според запознати е управлявала \"прайвит офиса\" на скандалния издател - отговаряла е за организацията на служебния и личния му живот.
Тепърва ще излизат много истини за Симеон Дянков, който наскоро беше привлечен като обвиняем заедно с приятелчетата си Иво Прокопиев и Трайчо Трайков.

За пред обществото, Дянков имаше нахалството да сравнява държавния бюджет с постна пица, но на плънката на неговата любима пица \"Пеперони\" биха завидели дори мафиотите от Сицилия. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Лъсна скритата блондинка на Симеон Дянков! Дороти била момичето за свръзка между обвиняемия ексминистър и Иво Прокопиев! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди