изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:00 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ /ВИДЕО/









ОВЕН - Предизвикателствата, които ви отправят, ще ви стимулират да покажете на какво сте способни. Избирайте подходящи думи за трудните хора и ще можете успешно да се справите с тях.

ТЕЛЕЦ - Очаква ви спокоен ден, в който ще имате възможността да се заемете с нещата, които сте предвидили за днес необезпокоявани от неочаквани събития.

БЛИЗНАЦИ - Нещата, към които винаги сте се стремили започват да зависят най-вече от вас. Дано сте разбрали какво не търсите и към какво да се насочите

РАК - Всичко несвършено през седмицата ще излезе на преден план и ще се заемете с неговото приключване. Времето за почивка ще бъде ограничено, но близките ви ще се радват, ако го споделите с тях.

ЛЪВ - Не споделяйте плановете си с когото и да е. Възможно е да попаднете на недоброжелатели и това да ви създаде неприятности. Преценете добре доколко са реално осъществими и след задълбочен анализ - действайте.

ДЕВА - Активно ще се включите в живота покрай вас, без да губите време и сили ще подобрите нещата, които зависят от вас, така, че да го направите по-добър.

ВЕЗНИ - Часовете на чист въздух не са безвъзвратно загубени. Ще намерите спокойствие и ще срещнете истински хора сред природата. Времето ви ще мине приятно.

СКОРПИОН - Изживейте пълноценно днешния ден, без да се натоварвате с отрицателни мисли за грижи и проблеми. Доверете се на близките си, потърсете помощта им и ще успеете да свършите всичко планирано.

СТРЕЛЕЦ - Днес бъдете внимателни с приказките си да не засегнете човек, на когото държите. Чувството ви за хумор може да не бъде оценено от хората около вас, затова наистина не прекалявайте.

КОЗИРОГ - Разнообразете средата, в която живеете. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго при взимането на решение. Имате нужда от развлечения и сега е момента да си ги осигурите по най-добрият за вас начин.

ВОДОЛЕЙ - Заемате се с работа през този ден, тъй като имате много задължения, на които не сте успели да обърнете достатъчно внимание през изминалата седмица.

РИБИ - Може би гледате твърде мнително на човек около вас и това ви създава излишни проблеми. Имате предостатъчно интересни неща, с които да се занимавате.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди