изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 09:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ /ВИДЕО/






ОВЕН - Усилията ви днес ще ви донесат благоприятни развития за в бъдеще, не търсете начини да ги отлагате. Погрижете се за нуждите си и тези на близките ви, за да няма недоразумения и всички да са доволни.

ТЕЛЕЦ - Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това.

БЛИЗНАЦИ - Мнозина от вас не са настроени за работа и търсят по-леки занимания. Може би ще успеете да лавирате и да направите деня си не толкова натоварен.

РАК - Заредете се с енергия, като отделите време и на по-приятни занимания. Проблемите на работното място ще ви натоварят и е възможно денят да ви се стори по-дълъг от обикновено.

ЛЪВ - Чувството ви за хумор действа доста ободряващо на околните. Днес едва ли ще имате причини за безпокойство, плановете ви вървят като по вода.

ДЕВА - С подбрани от вас хора ще обсъждате и градите общи задачи. Ако обмисляте нов бизнес или разширяване сферата си на дейност, ще получите навреме информация, осигуряваща ви по-големи възможности.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


ВЕЗНИ - Ще се радвате на професионални успехи. Те ще утвърдят позициите ви в службата и пред деловите ви партньори. С основание можете да разчитате на подкрепата на много влиятелна личност.

СКОРПИОН - Ще насочите усилията си към изпълнението на задача, която отдавна планирате. Няма да ви липсва късмет и ще можете да я приключите до края на деня.

СТРЕЛЕЦ - Плановете ви са осъществими, не се разсейвайте да обсъждате кой и какво би казал за тях. Ако се нуждаете от компетентно мнение, не се колебайте да го потърсите.

КОЗИРОГ - Ще се отнесете отговорно към всичко, с което сте свързани - работа, бизнес, семейство, родители, дом.

ВОДОЛЕЙ - С привлекателност и чар днес успявате да постигнете неща, които други не успяват с дълго обмисляни стратегии. Радвате се на широка популярност благодарение на слънчевата си усмивка и непринудено поведение.

РИБИ - В службата е възможно да срещнете колегиална завист, но не се измъчвайте. Това е сигурен показател за вашия подем.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди