изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 05:36 EEST
Венета Райкова продължава с пикантните разкрития: Шеф на телевизия си вика "синоптичка с букли за секс"!    
Светска клюка Венета Райкова продължава със своята веднета и публикува пикантни подробности около новия си роман за тайните на телевизионния бизнес от новата си книга "Вендета", за която много смятат, че съдържа истински разкрития за хора с променени имена. Бившата водеща на скандалното предаване "Горещо" издава подробности от книгата "на парче" от профила си във Фейсбук. Ето какво разкрива Венета Райкова:

"Питате ме за героите в новата ми книга "Вендета" - днес ще ви разкажа нещо! Ама не за главните, тях ще ги оставя за десерт! Той е шеф на телевизията нарекла съм го "чужденецът". Вика си от време на време синоптичката с буклите за секс. Иначе той е женен, а тя си има сериозно гадже син на милионер. На синоптичката не й пречи и докато е с предишното си гадже естествено пак син на милионер да прави секс и с продуцент от телевизията. Продуцентът по онова време е женен, но се появяват снимки, които пък доказват, че изневерява на жена си с водеща на развлекателно предаване. Дааа - това е само върхът на айсберга!! За всичко останало скоро в моя профил и в романа ми "Вендета"!! И да не си помислите, че сте разпознали някой в описанието ми! Неее, книгите ми са художествена измислица!"
Книгата "Вендета" предстои да излезе всеки момент. Освен нея, Венета Райкова има издадени още три романа.
http://www.blitz.bg


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

Венета Райкова: Не бих се снимала гола вече


Тв водещата Венета Райкова е зачеркнала опцията да свали дрехи и задръжки за някое мъжко списание след паметната корица, която засне за българския Playboy през 2002 г. „Сега мисля, че бих направила още по-хубави снимки, но не мога да си позволя, защото имам син и не ми е времето. Тогава нито бях женена, нито имах дете и можех да си правя каквото си поискам”, коментира пред big5.bg блондинката.

„Може би става въпрос за 1-2 кг, но няма някаква драстична промяна. Нито спортувам, нито пазя диети, напротив, като типичен Телец обичам да съм постоянно на маса, обичам храната и й се наслаждавам. В момента съм 46,5 кг, но при височина 164 см, така че не виждам за каква анорексия става въпрос”, отсече миньончето.
http://hotnews.bg

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/veneta-rajkova-ne-bih-se-snimala-gola-veche.98572.html
Венета Райкова: Не бих се снимала гола вече

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/veneta-rajkova-ne-bih-se-snimala-gola-veche.98572.html


 


Сходни връзки

Венета Райкова продължава с пикантните разкрития: Шеф на телевизия си вика "синоптичка с букли за секс"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди