изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:29 EEST
КОТКИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ СИ ОСПОРВАХА В АЛБЕНА КУПАТА НА БАЛКАНИТЕ    
ЛюбопитноНа 8 и 9 юли в Културния център в к.к. Албена, съюзът на Фелинолозите в България проведе „XX и XXI Mеждународна лицензирана изложба на котки“. Участваха над 80 животни, като част от тях от чужбина – Русия, Украйна, Румъния, Гърция, Сърбия и Турция. Организацията е единствената в България, която признава титли, получени от други световни фелиноложки клубове. Официалното откриване ще бъде на 8-ми юли в 13:00 ч.

    През двата дни на изложбата котките бяха оценявани от съдии в следния състав: Дячук Татьяна (Украина) – all bread – всички категории, Бирякова Тамара (Украина) – all bread – всички категории,
Алина Ингор (България) – късокосмести и сиамо – ориентални котки.
    В изложбата имаха възможност да участват дори и собственици на домашни любимци, които не притежават сертификати за родословие. Пред тях се откри уникалния шанс да получат експериментално родословие, в което котката, която притежават ще бъде вписана като първо поколение. Това може да се случи единствено след като експертите преценят, дали домашният любимец притежава присъщите характеристики на своята порода.
    На всички изложби на WCF, освен традиционните награди, така също се провеждат WCF– рингове: Ринг за възрастни котки, Ринг за кастрирани котки и Ринг за малки котенца (от 10 седмична до 10 месечна възраст). Всички котки, присъстващи  на изложбата, могат да участват в WCF – ринг. Те се оценяват заедно по време на ринга, независимо от тяхната порода, цвят, клас и пол, като съдията награждава от 1 до 10 място.
    В края на деня на всяка изложба се провежда Best in Show. Това е ревю на котките, които са били избрани предварително през деня от съдиите. Те имат да се състезават по нататък в Best in Show. Победителите получават купи и награди от спонсорите на събитието.
    Снощи бе връчена наградата „Купа на Балканите“. НДТ
 


Сходни връзки

КОТКИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ СИ ОСПОРВАХА В АЛБЕНА КУПАТА НА БАЛКАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди