изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 03:12 EEST
ГРУПОВ СЕКС…В ПОЛИТИКАТА    
Коментари

Въртеше се преди години такъв виц:

Срещат се Пена и Рада.

-       - Как си? – пита Рада. – Изглеждаш чудесно.

-       - Снощи правих секс и ми едно хубаво, много ми е хубаво. А ти защо си помръкнала като маносано мушкато?



-       Ужас! Главата ми се цепи.

-       - Ами и аз правих секс, но ми едно такова объркано... Голямо напрежение…

-       - Що, ма Радо?

-       - Остави, остави… Бях на групов секс…

-       - Е, и…

-       - Лоша работа! Цяла вече да се надяваш ред да ти дойде и накрая едно нищо!...

Смешно ми е да си припомням този виц. Още по-смешно ми е, когато го сравнявам с днешната българска политика. По-точно с българските партии. Едни от тях така и ще си останат девици. Дори някои умряха като стари и недокоснати от управлението моми, макар и да не достигнаха дори тийнейджърска възраст. Други мотаят бедра по медийните хоризонти, дори развяват цици и обещават мед и масло, а разбира се, и кърма за отглеждането на правова и справедлива социална държава. Но не ще избирателят да суче от тях и това е. Отива си в забвение млада политическа плът, поощипана тук и там в някоя местна коалиция.

Истинският групов секс е в парламента. Наречен още Народно събрание. Някои хубавици с години се радват в парламентарния харем и изпитват върховното удоволствие на властта. Всекидневно, най-вече в сутрешните блокове по телевизиите, ги виждаме да блестят в множествен оргазъм и дори да се гаврят с непожеланата хубост на опозицията. Тя пък отвръща злобно като всяка млада и енергична жена, която пращи от идеи, от желание, но чаршафите й не са измачкани от страстни борби в управление на държавата, а от мокри сънища за завземане на властта.

Такъв е животът!

Народът ни има една поговорка, може и цинична да е, но е преминала през вековете: „Нов бардак със стари курви не се прави!“ В България обаче може.

Такъв е животът!

Има обаче особености на груповия секс в политическия живот на българите. Откакто се върти тридесетина години рулетката на властта, две дами винаги са в нея. Ту са пожелавани, ту ги боли главата от напрежение не дали, а кога ще им дойде редът. Една дама напоследък се е настанила и винаги е първа, дори три пъти си избира не само да се люби ли, или не, а и с кого. От време на време в рулетката влизат нови пищни красавици или стари и изнемощели от емоции, но винаги жадни за секс моми, развеят поли и балкони, а после минат в забвението на новините, където проблясват от време на време с оценките си кой как и защо го прави, а и не трябва така да се прави, както и да напомнят как са го правили, как могат да го направят и как ще го направят един ден, когато негово величество избирателят им отвори вратата на парламентарния харем. Другата особеност на груповия секс в политическия живот на България е, че цяла група от три близначки, макар и да не са еднояйчни – брюнетка, блондинка и рижава, влиза в рулетката и се радва на върховното удоволствие на властта, както преди години други три близначки от Благоевград – Вяра, Надежда и Любов, мачкаха всички в Биг-Вип-брадърите… Но и те позастаряха, поувехнаха, а и няма нищо ново и свежо нито под полите, нито под блузките им, което да разшири зениците на мъже пред синия екран.

Такъв е животът!

Няма нищо /ново/ под слънцето. Казано е още в Стария завет. Групов секс в политическия живот е имало под една или друга форма от онова време до днес. Въпросът дори не е коя политическа сила кога, как и с каква цел ще изохка на върха на кефа, а ще роди ли нещо добро за избирателя, т.е. за народа, или участието й в управлението ще бъде само една мимолетна радост на епидермиса, която няма и да достигне до учебниците по история.

Въртеше се преди години един виц за Пена и Рада…

Такъв е животът!

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ГРУПОВ СЕКС…В ПОЛИТИКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди