изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 10:04 EEST
Вижте това невероятно кацане, ще ви остави без дъх (ВИДЕО)    
Любопитно Командир на един от екипажите, които обслужват авиолайнери на австралийската авиокомпания Jetstar Airways води в YouTube свой видео дневник, където помества клипове от пътуванията си по света. Някои от видео материалите му са заснети, докато е на работа и има възможност да покаже какво виждат пилотите от своите места. Едно от видеата е много ефектно:

самолетът прелита над заснежените и осветени от слънцето планински върхове, след което се гмурва в гъстата облачност. В продължение на 30-тина секунди освен плътните облаци нищо не се вижда, докато изведнъж хоризонтът се появява и пред самолета се оказват езеро и полосата на летището в Куинстаун в Нова Зеландия. В коментар към видеото, което самият автор е озаглавил „Ето защо летим…“, той е записал, че „понякога за един ден виждаме толкова много неща, колкото други хора не виждат през целия си живот“. Видеоклипът не е нов, но си струва да бъде изгледан.

https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Вижте това невероятно кацане, ще ви остави без дъх (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди