изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 08:16 EEST
Приятели напиха и дрогираха до смърт 16-годишно момиче, качиха трупа му в колата си и тръгнаха за проститутки    
По света Двама приятели напиха и дрогираха 16-годишна ученичка, след което качиха в SnapChat унизителни нейни снимки, докато тя умирала от свърхдоза и задушаване. След това 28-годишните Джейсън Бердер и Адам Кинг качили тялото на Меган в колата си и обикаляли 4 часа с него, съобщава New York Post. Вместо да закарат момичето в болница, приятелите тръгнали да търсят алкохол и цигари, след което решили да се позабавляват с проститутки.

Тялото на 16-годишната девойка било открито, след като Адам загубил управление над колата и се забил в мотор в Лестър около 11:45 сутринта.



Полицаите са проверили телефонните обаждания на двамата мъже, проучили са подробно и комуникацията им в интернет. В частност, те търсели „едрогърда и екзотична брюнетка”, секси, прекрасна и горещо момиче”. На Адам и Джейсън са повдигнати обвинения в причиняване на смърт по невнимание. Медицинската експертиза е установила, че нивото на наркотици в кръвта на Меган е 10 пъти по-голямо от това на подсъдимите. Също така било изяснено, че сутиенът на жертвата е останал в апартамента на двамата мъже. По него са открити следи от семенна течност от Джейсън.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Приятели напиха и дрогираха до смърт 16-годишно момиче, качиха трупа му в колата си и тръгнаха за проститутки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди