изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:19 EEST
Установено на 90%! Криминалисти посочиха оръжието на екзекуцията в Нови Искър и колко са били убийците!    
Новини Убиецът от Нови Искър е бил сам в къщата по време на кървавото престъпление. Ако е имал съучастник, той е чакал отвън. Това съобщава в. \"Труд\", като се позовава на запознати с разследването на шесторната екзекуция. Оръжието, с което са извършени разстрелите е едно – малокалибрен пистолет. След анализ на следите към момента това е 90 % сигурно.

Предстои да бъде направена следствена възстановка в дома в Нови Искър, както и в безлюдната местност „Партизанките”, където се смята, че е била застреляна Кети. Засега криминалистите не потвърждават, че е заподозрян 50-годишен бивш приятел на Кети, който е лежал в затвора за изнасилване. Както БЛИЦ съобщи ексклузивно, криминалистите издирват мъж край село Луково. Криминалисти са устроили капан на заподозрян за извършеното на престъпление, а полиция и жандрамерия затягат примката около него. Към момента МВР нито потвърждава, нито отрича, че спецакцията е свързана с бруталната касапница в Нови Искър.

https://www.blitz.bg

Тялото на 44-годишната Кети Кюхова е намерено в кладенец!
Зловещи подробности от \"Къщата на смъртта\" в Нови Искър, сред петте трупа има и дете, всички са били...

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди