изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:48 EEST
ДВАМА ДОБРИЧКИ ТАЛАНТИ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ” /ВИДЕО/    
Култура Двама добричлии - 22-годишната Мерлина Маринова и 22-годишният Симеон Желязков, влязоха в отборите на треньорите от „Гласът на България”.


Мерлина изпя песента L.O.V.E., а гласът й накара Графа да се обърне веднага и след миг лично натисна бутона на Камелия. Тъй като Поли Генова и Иван Лечев бяха вече попълнили своите отбори, те нямаха право да се обръщат и да избират повече участници. Самата Мерлина призна в кулоарите, че е много притеснителна. „Брей, много таланти има в този Добрич”, каза Графа, след като миньончето каза откъде е. И въпреки, че Графа се обърна пръв, Мерлина избра Камелия. „Браво, мила! Страхотна си“, каза Камелия.




Симеон Желязков впечатли треньорите в „Гласът на България” с изпълнението на \"Love Never Felt So Good\" на Майкъл Джаксън. И четиримата се обърнаха, и четиримата го пожелаха в отборите си, но Симеон предпочете Графа.
Симо заяви, че пее и се занимава с музика още от детската градина. Като тийнейджър се мести със семейството си да живее в София и учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков” и в Нов български университет. За една година е студент в консерваторията в Амстердам.




Симеон Желязков е вокал на джаз-фънк-фюжън групата Funky Miracle, съставена от седем отлични млади музиканти, започнали развитието си в НМУ \"Л.Пипков\" в столицата. Групата има участия в много клубове в страната, музикални проекти, както и в джаз фестивали в България и в чужбина, като например „Klaipeda Castle Jazz Festival“ в Литва. През 2017 година Funky Miracle издаде дебютния си албум „Fly” с авторска музика.
Пожелаваме успех на двамата ни музикални таланти. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди