изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 02:27 EEST
Български пробив в секс индустрията! Наш продукт разби пазара на „синьото хапче”    
Здраве Фармацевтичен американски гигант, търпи сериозни загуби на пазара за секс стимуланти, след като българската хранителна добавка „VIP” навлезе сериозно на международния фармацевтичен пазар.След пробива в страните от ОАЕ родната хранителна добавка с гръм и трясък навлезе и на стария континент, където е пряка конкуренция на прочутото „синьо хапче” за стимулиране на ерекцията.

 Оказва се, че продукта на тази американска фармацевтична компания, базирана в Люксембург, търпи големи загуби. Потребителите предпочитат българската хранителна добавка пред лекарствения продукт. За разлика от „синьото хапче”, родният аналог няма никакви странични действия и е абсолютно натурален.
До медията ни стигна информация за проведено заседание на съвета на директорите в Американската фармацевтична компания, където основна тема е била българската конкуренция „VIP” , производство на неизвестната до този момент фирма „Елимус”. На мениджмънта производител на лекарството, стимулиращо ерекцията, е възложено да проучи спешно създаването на аналогичвн продукт с цел връщане на загубените пазари. За разлика от „българското чудо”, „синьото хапче” е лекарствен продукт, който има редица странични действия и е изградено изцяло от химични съставки.


"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

Българската добавка може да се използва и от жени, като повишава нивото на сексуална възбуда и увеличава удоволствието и емоцията в секса. При приемане на хранителната добавка „VIP” , може да се консумира обилно количество храна и алкохол за разлика от конкурентите-„синьото хапче”. То запазва своето действие като има леко забавяне от 45 минути до час. Продуктът е разработван над 7 години и е дело на екип от родни учени. Остава само да гадаем какъв ще е отговора на западните фармацевтични гиганти, но едно е сигурно-страната ни стана прочута и в „розовата сфера”, този път с нещо положително!
blitz.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ЕРЕКЦИЯ

Фармацевтичен американски гигант , търпи сериозни загуби на пазара за секс стимуланти, след като българската хранителна добавка „VIP” навлезе сериозно на международния фармацевтичен пазар.След пробива в страните от ОАЕ родната хранителна добавка с гръм и трясък навлезе и на стария континент, където е пряка конкуренция на прочутото „синьо хапче” за стимулиране на ерекцията. Оказва се, че продукта на тази американска фармацевтична компания базираната в Люксембург търпи големи загуби.Потребителите предпочитат българската хранителна добавка пред лекарствения продукт. За разлика от „синьото хапче” родния аналог няма никакви странични действия и е абсолютно натурален.До медията ни стигна информация за проведено заседание на съвета на директорите в Американската фармацевтична компания, където основна тема е била българската конкуренция „VIP” , производство на неизвестната до този момент фирма „Елимус”.На мениджмънта производител на лекарството стимулиращо ерекцията е възложено да проучи спешно създаването на аналогичвн продукт с цел връщане на загубените пазари.За разлика от „българското чудо”, „синьото хапче” е лекарствен продукт, който има редица странични действия и е изградено изцяло от химични съставки. Българската добавка може да се използва и от жени, като повишава нивото на сексуална възбуда и увеличава удоволствието и емоцията в секса. При приемане на хранителната добавка „VIP” , може да се консумира обилно количество храна и алкохол за разлика от конкурентите-„синьото хапче”. То запазва своето действие като има леко забавяне от 45 минути до час. Продукта е разработван над 7 години и е дело на екип от родни учени.Остава само да гадаем какъв ще е отговора на западните фармацевтични гиганти, но едно е сигурно-страната ни стана прочута и в „розовата сфера”, този път с нещо положително!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/lyubopitno/blgarski-probiv-v-seks-industriyata-nash-produkt-razbi-pazara-na-sinoto-khapche_news591236.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди