изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 14 ЮНИ /ВИДЕО/






ОВЕН - При добра организация ще осъществите плановете си, в резултат на което ще подобрите финансите и самочувствието си. С изявите си ще привличате интереса на околните.

ТЕЛЕЦ - Ще се радвате от присъствието на човек, когото обичате и ще се връщате към щастливите мигове, изживени заедно. Все пак, не забравяйте и деловите ангажименти, които имате.

БЛИЗНАЦИ - Непредвидени събития ще ви изненадат и сварят неподготвени. Вие, които сте изрядни във всичко ще трябва да се съобразявате с тях и осигурите доброто им развитие.

ЛЪВ - Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Добре е да се вслушате поне малко в някои от тях.

РАК - Положението ви е колебливо, но бързо ще се съвземете и ще стабилизирате ситуацията. Ще забравите трудностите и отново ще станете предишните целеустремени и успешни.

ДЕВА - Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.


ВЕЗНИ -  Когато сте спокойни и мислите, без да сте притиснати от времето или обстоятелствата сте най-успешни. С всеки изминат ден подобрявате повече психическата си устойчивост.

СКОРПИОН - Напоследък работите доста усилено за реализация на идеите си и с право можете да се надявате на по-добро бъдеще. Ще получите положителна новина за семейството.

СТРЕЛЕЦ - С бързи темпове ще се развиват събитията около вас днес. Ще ви се наложи да вършите неща, които не сте планирали и е твърде възможно те да ви създадат доста напрежение.

КОЗИРОГ - Докажете на хората, с които работите, че могат да разчитат на коректността ви. Интелектуалните и душевни качества, чиито носители сте ще ви помогнат да се изявите добре.

ВОДОЛЕЙ - Радвате се на случващото се около вас и което ви прави чест - приемате нещата с нужната доза хумор, дори когато не са ви по вкуса. Продължавайте в същия дух и ще имате успех.

РИБИ - Сдържаното ви поведение и спокойствието днес ще ви помогнат и позволят да обсъдите намеренията си. Очаквайте добри новини, допълващи изпълнението на важна задача.

DAVID GILMOUR - Red Sky At Night (HQ Sound, 4K-Ultra-HD) d46b's


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди