изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 08:54 EEST
В 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка" отново победи естествената красота /ВИДЕО/    
Светска клюка В 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка" отново победи естествената красота. Срещата с носителката на титлата — Елица Луканова, бе впечатляваща. Тя веднага спечели екипа ни със своето нежно излъчване и заразителна усмивка. Младата Ели се оказа скромна и стеснителна, но все пак се престраши да застане пред камерата на Dir.bg.

Елица сподели в интервю с Ренета Веселинова, че за нея победата е била напълно неочаквана, но ѝ е донесла много положителни емоции. Майка ѝ я насочила към конкурса, но красивата абитуриентка първоначално казала, че няма смисъл да се включва, тъй като няма да спечели. Нейни приятели обаче много искали Ели да участва и я убедили да прати снимки за конкурса ни.

Елица ни разказа, че малко преди бала още не е имала рокля:

"Всичко стана в последния момент. Може би април месец избрах рокля, грим и прическа. Преди това дори не знаех какъв цвят искам."



Елица предпочела да не взима приятеля си на бала, за да прекара повече време със съучениците си:

"Имам приятел. С него съм от две години. Но това е последната вечер с класа ми, така че предпочетох да не е с него."



"Цялата емоция, всичко това, ще ми бъде спомен, за който ще разказвам, докато съм жива. Искам да благодаря за уникалните подаръци, да благодаря на журито, което ме избра и на потребителите, които са гласували за мен. Ужасно съм благодарна на всички вас! Ако някой ме пита: 'Нещо интересно случвало ли ти се е в живота?', ще кажа: 'Да! Спечелих конкурса в Dir.bg за Най-красива абитуриентка!'"

Елица спечели "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.
"Най-красивата абитуриентка" получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.


Победителката, както и останалите финалистки в конкурса на Dir.bg, спечелиха истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.
https://life.dir.bg

Елица Луканова от столичното 118 СУ "Акад. Людмил Стоянов" се окичи с приза "Най-красивата абитуриентка" на 2018 година.

Победителката се открои с визия и поведение сред конкурентките си. А те бяха общо 548 прелестни момичета от страната и чужбина.

Журито на 12-ото издание на конкурса в състав Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и фаворитката от миналогодишния конкурс Мила Слепцова се насладиха на 2236 снимки, на които бяха запечатани най-щастливите и безценни мигове от баловете на зрелостничките.

Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването на средното си образование, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Амбицията й е да следва "Банкиране", а през лятото няма да си губи времето, от месец юли започва работа.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2018/06/19/tia-e-elica-lukanova-blesna-nad-548-abiturientki.379798

Елица Луканова от столичното 118 СУ "Акад. Людмил Стоянов" се окичи с приза "Най-красивата абитуриентка" на 2018 година. Победителката се открои с визия и поведение сред конкурентките си. А те бяха общо 548 прелестни момичета от страната и чужбина. Журито на 12-ото издание на конкурса в състав Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и фаворитката от миналогодишния конкурс Мила Слепцова се насладиха на 2236 снимки, на които бяха запечатани най-щастливите и безценни мигове от баловете на зрелостничките. Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването на средното си образование, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Амбицията й е да следва "Банкиране", а през лятото няма да си губи времето, от месец юли започва работа.

https://www.dnes.bg





 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди