изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-17 @ 11:43 EEST
НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО И ДА НАПУСНЕМ КОАЛИЦИЯТА "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ"…    
ПолитикаНе е изключено и да напуснем коалицията \"Обединени патриоти\". Това каза в Пловдив вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов часове след като партията му свали доверието от Волен Сидеров като председател на парламентарната група. Причина са недопустимите, според него нападки на лидера на \"Атака\", отправяни от ефира на партийната телевизия.

По думите му на практика каквото и да е решението на коалиционния съвет за неговата партия,  Сидеров вече не е председател на групата.
    Не сме водили разговори с ВМРО по темата, все пак решението на ПГ е взето снощи и обявено днес, добави Валери Симеонов. Като най-вероятна причина за поведението на Сидеров лидерът на НФСБ посочи факта, че няма да се изпълни желанието му да води листата на \"Обединение патриоти\" на изборите за ЕП. 
    В тази връзка Валери Симеонов обяви, че що се отнася за НФСБ, на предстоящите избори за Европейския парламент ще участва самостоятелно.
Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв \"Алфа\".
С него лидерът на \"Атака\" подсказва причините за спряната партийна телевизия.
От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: \"Телевизия \"Алфа\" спря. Питайте правителството защо...\"
Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.
От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.
Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише \"24 часа\".
Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на \"Атака\" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.
Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.
Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.
Накрая пита българите да определят на чия страна са.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди