изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 08:06 EEST
ЗВЕЗДА ЩЕ ЗИМУВА НА ВЪРХА | 10 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗВЕЗДА ЩЕ ЗИМУВА НА ВЪРХА
Автор: Anonymous да 2009-12-23 @ 04:39 EET

Голям проблем се оказа отбора на Звезда. Господа бивши футболни величия,както вие сами цитирате турнира е за любители. Какво правите вие там?Това е поредният ви отчаян опит за реализация и слава?Да, факт е че част от футболистите на Звезда нямат вашите връзки и познати, благодарение на които вие сте се опитали да постигнете нещо- но резултата е налице- пълни неудачници. Да не забравяме че благодарение на  вашата злоба и стремеж за победа , някои от футболистите на проблемния за вас отбор,  бяха изгонени от отботите в които играеха.  Каквото и да каже всеки един футболист от  великия турнир ,няма да бъде изпълнено с толкова злоба,  с каквато вие играхте и използвахте по време на турнира.

А като говорим за постиженията  на тези ВЕТЕРАНИ- къде играха те в последните години на футболните си кариери?,Къде са сега? Не някой друг , а те самите са по селата.

Така че престанете с  ограничените и безсмислените си изказвания, продължавайте да си мислите и вярвате че сте най- добрите, и незабравяйте как тези нереализирали се неудачници бяха и са над вас.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди