изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 00:17 EEST
СЪСТАВЕНИ СА КОНСТАТИВНИ ПРОТОКОЛИ НА „А.С.А. ШЕЛЕ” ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО | 10 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЪСТАВЕНИ СА КОНСТАТИВНИ ПРОТОКОЛИ НА „А.С.А. ШЕЛЕ” ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 19:05 EET

Мисля, че всички ние  като граждани на Добрич и данъкоплатци тук трябва да знаем какви са сумите по договорите за снегопочистване  и сметоизвозване. Не мога да го нарека дори абсурдно това обяснение, в което се казва, че не се почиства сметта, защото не са почистени снеговете, при условие, че ФИРМАТА Е ЕДНА И СЪЩА!!! Но, трудно е да се глоби "Шеле - АСА", защото са основен спонсор, когато трябва спонсор... така че, мили съграждани, да не очакваме нещо да се случи в тази посока! В събота и неделя, когато беше малко по-топло, трябваше да излязат хората от фирмата и да почистят улиците на града, защото и без това не са се скъсали да работят в нормалното работно време.... да не говорим, че на практика, откакто започнаха студовете, те изобщо не чистят каквото и да е. т.е. можеше да се промени работната им седмица и да се оправи града! А не в понеделник, когато отново всички са на работа, да излязат в 8.30 ч., след като си изядат баничките и си изпушат цигарите, да си подвикват по улиците и да МЕТАТ С МЕТЛИ ПО СНЕГА!!!!Иска ми се г.жа Николова, арх. Ганчев, г-н Григор Алексиев и останалите, които са пряко ангажирани с поддържането и почистването на града, да минат пеша! Не е достатъчно да е изчистено само по стъпалата на общината и да рапортуваме, че всичко е наред!

А защо не се почистват малките улици, да не би хората, които живеят на тях, да не си плащат данъците?! Нека да започне проверка - по която улица живеят над 70%  данъкоплатци, които са се издължили към местния бюджет, по тези улици да се чисти, така поне ще има някаква справедливост! Говорят, че блоковете и обектите са длъжни да почистят снега около блока, а общината не е ли длъжна да свърши също своята работа!?

И никой не може да ме убеди, че цялата одисея по снега е само въпрос на пари и тяхната липса!!! Преди всичко е въпрос на ангажимент и мисъл какво трябва да се направи, а не как да не го направим!!!

 

 

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди