изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:43 EEST
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 14:24 EEST

На комунизма му имаше това, че самата философия му беше сгрешена. Просто не може на всеки да раздаваш според нуждите нещо, което няма как да произведеш. Казано по-философски, че зер ме разбереш: Ентропията води до увеличаване на нуждите и намаляване на способностите.

Колкото до това дали хората са черни, бели, черно-бели или пъстри, спор не може да има. Хората са пъстри. А комунистите също са хора. И когато дойде време да се разделят с единствения свят (построен от тях самите), те изведнъж започват да се оповават с надежда на Господ - Бог, защото как беше лафа... : "Един свят не стига!". Няма начин да няма и други светове, където съветската власт да не осветли посредством творчество и електрификация.

Комунизъм може и да има един ден, но само със свободни хора, на които нито знанието, нито труда ще се свиди. Хора, които ще са хем морални, хем няма да крият истината. Хора, които няма от сутрин до вечер да се сравняват със комшиите и колегите си и да им завиждат за хубавото. Като намерите такива хора, може и да ми говорите какъв кеф е било преди 30-50 години. ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди