изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 16:13 EEST
ГЕРБ подписали шест анекса за „Белене” | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕРБ подписали шест анекса за „Белене”
Автор: Anonymous да 2013-07-04 @ 07:21 EEST

СтаниШеф не е съгласен да подава оставка,защото нещата ще се повторят/той  като заряза Йончева с Моника повториха ли се нещата/.Ставате смешни!

Ако вие не управлявате няма кой?По-бързо се измитайте от там,а кой ще управлщва ще реши  народа.Ако се приеме задължително гласуване,ДПС ще остане с 15 депутати,Юруш няма да влезе в парламента ,...конфигурацията на следващият парламент ще е   друга .и ако не внимават какви ги вършат

пак ще ги сменяме.Иначе парите за провеждане на избори е капка в морето в сравние с това ,което това правителство ще открадне...Ние сме демократична държава и ще има избори докато избраните не си научат УРОКА!

Протестиращите против правителството на Орешарски са ХИЛЯДИ и МИЛИОНИ ги подкрепят,а ЗА Орешарски са 100 човека и ? ги подкрепят?

Стана ясно ,че тройната коалиция е на принципа да теглим ЗАЕМИ ида лапаме/ ЦИГАНСКА работа/.То тъй със ЗАЕМИ и баба знае.Нямате идея какво да правите ,с вашите дипломи за развитието на икономиката при социализма...Пък Орешарски бил голям специалист по пълненето на касичките на ОЛИГАСИТЕ и СВОЯТА!   О С Т А В К А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди