изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-19 @ 10:14 EEST
ЕДИНСТВЕНОТО СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ В ДОБРИЧ Е ВЕЧЕ ЧАСТНО | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЕДИНСТВЕНОТО СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ В ДОБРИЧ Е ВЕЧЕ ЧАСТНО
Автор: Anonymous да 2005-02-22 @ 00:16 EET
Месеци по късно вече се вижда, че Ивелин Енчев не е способен да ръководи общежитието. То това да не му е да ръководи строителната си фирма пълна с манговци.
Жалко за общежитието. Докато онази пача Силвия Георгиева му е управител добро няма да се види на хоризонта. В момента в блока има около 20 живущи при свободни 300 места. Тези живущи са строители и са принудени да търпят мизерията и обидите на С.Георгиева. На всичко отгоре Ивелин Енчев и се връзва по акъла и изгони и малкото редовни наематели, поради простата причина, че те не се харесват на управителката.
Пък да не говорим, че студенти изобщо няма. Хигиенните условия са под всякаква критика, а клюките и интригите са на висота. Да не говорим, за пожарната безопасност. На всичкото отгоре техникът му е неправоспособен, пенсиониран по болест мъж( Мъжът на С.Георгиева). На това ако се казва техник - здраве му кажи. Малкото останали живущи и жителите на околните къщи могат само да се молят да не стане някоя беля и да гръмне някой от 2,5 тонните бойлери за топла вода, щото ще им отидат не къщите ами и живота. Според бившият техник на блока те никога не са изпитвани на налягане, пробити са и ел.инсталацията им е под всякаква критика.
И всичко това без никакъв контрол от пожарната, инспекцията по труда и ХЕИ.
Бог да го прости прочутото студенско общежитие.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди