изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 05:56 EEST
УЧИТЕЛ ГОНИ ОТ ЧАС УЧЕНИК ЗАРАДИ ДОМАШНО | 13 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УЧИТЕЛ ГОНИ ОТ ЧАС УЧЕНИК ЗАРАДИ ДОМАШНО
Автор: Anonymous да 2008-10-29 @ 13:00 EET

Аз съм бивша ученичка на г-н Коновски и Ви пиша с огромно огорчение от недораслите и неблагодарни ученици. Първо бих искала да спомена, че учениците искат учител, който да не ги дели...е Коновски е сигурно единственият. Второ искат учител, който да се държи приятелски, а той именно като такъв търси грешките и предимствата на всеки ученик и ги изразява гласно. Найстина е импулсивен човек, но защо него могат да го съдят за думите му, а пропускат аругантното поведение и разпуснатостта на пубертетите. Трето всеки родител да се запита какво възпитание дава на детето си, че то да си позволява всякакви своеволия?

Искам да спомена, че аз съм много горда от факта, че съм имала учител като Георги Коновски. Според мен той е допринесал за хубавото има на училище СОУ" Петко Рачов Славейков" и не мога да се съглася един ученик да съсипе реномето на училището. Хора осъзнайте се, отворете си очите, направете си сметка, колко много Ви е дал този човек. Искам само да се запитат милите и драги родители, колко деца ще отворят вестника сутрин, ако това не е задължение за часовете при Коновски??

Потресена съм и съм сигурна, че не съм само АЗ!

Випуск 2008


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди