изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 20:16 EEST
"НИЩО НЕЗАКОННО НЕ Е ИЗВЪРШЕНО С ДЕАКТУВАНЕТО НА 300 ДКА В РУСАЛКА" | 9 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"НИЩО НЕЗАКОННО НЕ Е ИЗВЪРШЕНО С ДЕАКТУВАНЕТО НА 300 ДКА В РУСАЛКА"
Автор: Anonymous да 2009-07-09 @ 14:41 EEST
Готвели белезници за Доган   function mxclightup(imageobject, opacity){ if (navigator.appName.indexOf("Netscape")!=-1 &&parseInt(navigator.appVersion)>=5) imageobject.style.MozOpacity=opacity/100 else if (navigator.appName.indexOf("Microsoft")!= -1 &&parseInt(navigator.appVersion)>=4) imageobject.filters.alpha.opacity=opacity } Дата: 09-07-2009 14:12

Читатели : 169

Ахмед Доган може съвсем скоро да бъде привикан на разпит, дори арестуван, пъчат се  лица от ГЕРБ, пише в. „168 часа”.  ГЕРБ започвала масирани проверки на всички придобивки на водещите фигури от ДПС и лично на Ахмед Доган. Очаквало се в най-скоро време Сокола да бъде привикан в ДАНС или МВР.

 

 

 

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов смятал, че дори да бъде задържан само за 72 часа, хората ясно ще разберат намеренията им, пише още вестника.

Ако така ще прави имидж Бойко като задържа по за 72 часа, жална ни майка.
Сокола ще трябвало да дава обяснения пред правоприлагащите органи за обръчите от фирми и партии, както и за съмненията за купуване на гласове и сделки на свързани с него хора и фирми.

Генерала бил дал инструкция първите разследвания да са за ДПС и лично лидера на партията. От герберите се искало да започнат да разследват всички обръчи от фирми около движението. Те искат да научат чии са тези яхти, кой плаща сметките в партиите и как точно са забогатели тези хора, също какви проекти за всички близки до ДПС фирми.

Не става ясно ще бъдат ли отчетени всички проверки от НАП и ДАНС, които иначе бяха правени на Доган.

 

Afera.bg


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди