изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 18:56 EEST
 Новините в снимки/Photo news  
PN 268 2005.11.30 КАВАРНА: Днес първа копка на нов ваканционен комплекс "Каварна хилс" бе направена  в Каварна. Инвеститорът е испанската фирма "Групо имобиларио мангле" с представителство в България "Мангле България дивелопмънтс". Теренът, върху който ще се строи комплексът, е закупен от частни лица и се намира в крайбрежната зона на града. Единият от инвеститорите от "Групо имобиларио мангле"  Алфонсо Камачо, е бизнеспартньор на президента на кралския футболен клуб "Реал" - Мадрид, Флорентино Перес. Сега, след като фирмата инвестира в Каварна, А. Камачо е декларирал своята подкрепа за футболния тим на Каварна - "Калиакра". Снимка Димитър АПОСТОЛОВ.

PN 268 2005.11.30 КАВАРНА: Днес първа копка на нов ваканционен комплекс "Каварна хилс" бе направена в Каварна. Инвеститорът е испанската фирма "Групо имобиларио мангле" с представителство в България "Мангле България дивелопмънтс". Теренът, върху който ще се строи комплексът, е закупен от частни лица и се намира в крайбрежната зона на града. Единият от инвеститорите от "Групо имобиларио мангле" Алфонсо Камачо, е бизнеспартньор на президента на кралския футболен клуб "Реал" - Мадрид, Флорентино Перес. Сега, след като фирмата инвестира в Каварна, А. Камачо е декларирал своята подкрепа за футболния тим на Каварна - "Калиакра". Снимка Димитър АПОСТОЛОВ.

Capture date : Wed Nov 30 20:52:48 2005

No votes


Powered by Gallery v1 RSS

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.32 секунди