изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ



ОВЕН - Материални грижи ще ви съпътстват през днешният ден. Има няколко сметки, които чакат да ги платите. Нека мислите ви не се концентрират прекалено много върху битовите проблеми.
ТЕЛЕЦ - Отличен старт на деня. Бележите успехи на работното място, а ако възнаграждението ви не е твърдо, днес може да заработите много добри средства.
БЛИЗНАЦИ - Може да се отдадете на хобито си или на спортни занимания. Приемете покана за среща, която ще получите през деня. Емоционалният ви статус ще е висок.
РАК - Денят ще започне на много бързи обороти, няма да имате време дори спокойно да изпиете сутрешното си кафе. Може да похарчите доста пари, ако решите да закупите подаръци според желанията си.
ЛЪВ - Днес ще искате да докажете на себе си и околните на какво сте способни. До много голяма степен ще успеете в тези си намерения, а и звездите ще ви подкрепят.
ДЕВА - Вторникът ще е доста натоварен, ще сте склонни да приемате критиките твърде лично и това може да попречи на професионалните ви отношения.
ВЕЗНИ - Моментът е подходящ за вас да поставите ново начало във взаимоотношенията с вашия интимен партньор. Това може да стане днес или най-късно утре.
СКОРПИОН - Късметът и доброто настроение ще ви съпътстват през днешният ден. Ще бъдете изпълнени с енергия и това ще повлияе добре и на хората около вас.
СТРЕЛЕЦ - Може би през вашите очи днес светът ще изглежда малко необичаен. Ако ви се случват странни и необясними неща не се учудвайте, а потърсете истинските причини за ставащото.
КОЗИРОГ - Активен период, свързан с много срещи и делови разговори. Трябва да бъдете по-отзивчиви и да направите компромис с независимостта си, ако се наложи. Може да предприемете отдавна замислен ход.
ВОДОЛЕЙ - Днес няма да ви бъде лесно да се настроите на делова вълна, ще ви се струва че почивните дни отлетяха толкова бързо, без да успеете да свършите и половината от заплануваните неща.
РИБИ - Ще имате много работа днес, но вие това и очаквате. Ще се справите добре със задачите си, ако сте точни във времето. Всяко закъснение днес може да създаде много проблеми в работата ви.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Сексуалните тайни на жените според зодията

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Каква сте в любовната игра според зодията

Нейното бельо според зодията

Какъв си според календара на маите

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди