изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ



ОВЕН - Пролет е, макар тя да започна преди три дни. Ще се чувствате във форма, а това ще донесе добро настроение и на другите. Днес сте просто незаменими.
ТЕЛЕЦ - Днес трудно ще се настроите на работна вълна. Май избързвате с пролетната умора. Една сутрешна разходка ще ви дойде добре. И най-важното - не приемайте лично всичко, което ви казват.
БЛИЗНАЦИ - Хайде, вече пукна пролетта и е време за действие, не мързелувайте. Усмихвайте се повече и ако животът ви поднесе лимон, си направете лимонада.
РАК - Един сравнително спокоен ден. Ще се чувствате доста добре. Пролетта вече дойде, а с нея и новите вълнения. Днес дори може да ви зарадват и да ви върнат отдавна отписани пари.
ЛЪВ - Какъв хубав пролетен ден. Ще се чувствате супер. Е, може да се появят някои дребни проблеми, но защо ли да се тормозите с тях, има толкова хубави неща по света.
ДЕВА - Днес ще сте малко разсеяни и ... неадекватни. Не се опитвайте да натрапвате мнението си на околните, в края на краищата всеки има право сам да си реши как да се чувства.
ВЕЗНИ - Пролетта дойде и всичко живо вече ще разщъка. Днес доста ще ви дърпат напред-назад по задачи. Това е положението, да не сте давали обещания, сега е време да ги изпълните.
СКОРПИОН - Доста задачи ще имате днес и дори може да не ви остане време да се порадвате на хубавия пролетен ден. Но пък при малко по-добра организация нещата може да се подредят доста добре.
СТРЕЛЕЦ - Ден само за мечтания. Склонни сте да философствате и да обобщавате нещата. Доста оптимистично гледате на живота, така че защо не направите някои планове именно днес. Нали знаете, че съдбата обича смелите, нищо чудно да ви отпусне аванта.
КОЗИРОГ - Днес ще сте малко по-нервни от обикновено, но си го изкарвайте на околните, нещата не са толкова сложни, колкото ви изглеждат. Усмихвайте се повече и вярвайте че всичко ще е наред.
ВОДОЛЕЙ - Хубав ден да помислите за човека до вас или да потърсите такъв. Пролетта поражда нови желания и ако изключите пролетната умора, можете да направите страхотни неща.
РИБИ - Днес ще имате доста работа за вършене. Не пренебрегвайте детайлите в работата си, че нали знаете за малките камъчета, които преобръщат колата. Е, намерете време и за простичките радости в живота.

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Зодията влияе на химията и секса

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди