изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:44 EEST
ДПС и Синята коалиция размениха по един мандат    
Парламент
Централната избирателна комисия разпредели мандатите и броя на депутатите, с които всяка от 6-те партии ще разполага в парламента. В последния момент са настъпили промени. Според последните изчисления има разместване в мандатите на ДПС и Синята коалиция.


След корекция на грешките при въвеждането на резултатите от протоколите на Районните избирателни комисии има разместване на мандатите, съответно за ДПС и за Синята коалиция, обясни говорителят на ЦИК Бисер Троянов, цитиран от БНР:
"ДПС губи едни мандат от избирателен район в Добрич и печели допълнителен от избирателен район в Русе, където общият брой мандати на ДПС в Русенски избирателен район стават двама. Същевременно Синята коалиция губи един мандат от Русенски избирателен район и печели един мандат в Добрички избирателен район."
Така от 8 МИР Добрич от Синята коалиция в парламента влиза Венцислав Върбанов, а от ДПС само Корман Якубов Исмаилов. От МИР 19 Русе от ДПС влизат Емел Етем и Бюрхан Абазов, а Синята коалиция няма свой депутат.
Бисер Троянов посочи, че 9 от кандидатите за депутати са едновременно избрани в 2 избирателни райони и в еднодневен срок трябва да посочат от кой район да се считат за избрани. dir.bg

ЦИК подреди 41-ото Народно събрание
 


Сходни връзки

ДПС и Синята коалиция размениха по един мандат | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДПС и Синята коалиция размениха по един мандат
Автор: Anonymous да 2009-07-08 @ 18:47 EEST
Емел Етем вън от парламента и на съд! Пак с имунитета си като "народни представители" крадците остават ненаказани! Бойко, не оставяй крадци извън затвора!
ДПС и Синята коалиция размениха по един мандат
Автор: Anonymous да 2009-07-09 @ 12:50 EEST

Малеей, тази мастийка пак ще я гледаме 4 год.

 Ужаас!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди