изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:41 EEST
"Мис Гранд" за месец август    
Мис & Мистър17 годишната  красавица Вера Дюлгерова е новата носителка на титлата "Мис Гранд" за месец август. Минути преди старта на конкурса топводещата Симона Първанова - ивент директор в ПРофайл, грабна короната на конкурса за красота за миг и позира пред фотообективите. 

Победителката в престижния и различен конкурс се оказа модел в FH 1 Model и се занимава активно с мода.Предпочитаните от нея нощни завдения за забавления с а Мултиплейс - Слънчев бряг, Ферети и Гранд де лукс. За конкурса разбира съвсем случайно и решава да опита.

Балет "Магия" изненадоха гостите с невероятно свежи изпълнения и се представиха на европейски ниво като и обраха овациите за стил и сексапил.

За да оценят по достойнство кандидатките за титлата "Мис Гранд" тук дойдоха русите изкушения на Пайнер и телевизия Планета Соня Немска и Симона Първанова, диджей Стамен от конкуренто нощно заведение, Наско Лазаров собственик на агенция ПРофайл, автомобилния рали шампион Георги Танев.

Следващия конкурс очаквайте на 3-ти септември в Муллтиплейс Слънчев бряг, където студенти от цялата страна ще изберат "Мис и Мистър Академика" ни информират от ПРофайл. fashion.bg

МИС ДОБРИЧ

17-ГОДИШНАТА СИЛВИЯНА СТАНА "МИС ДОБРИЧ 2009"

Българка от Монако с евронаграда за хубост

Мисис Вселена 2009 идва в България

Гаджето на национал захвърли дрехите

 


Сходни връзки

"Мис Гранд" за месец август | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди