изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:45 EEST
”Изчезналият” Марио Тагарински бил жив и здрав    
Новини
Чух се днес по обед с Марио Тагарински и той е добре, каза премиерът Бойко Борисов по повод твърденията на лидера на РЗС Яне Янев, че той е изчезнал. "Тагарински е чул глупостите, които се говорят за него, и се свърза с мен", добави Борисов.


Снощи Тагарински, който вчера подаде заявление за напускане на парламентарната група на „Ред, законност и справедливост“, е празнувал 33 години от сватбата си и затова не е вдигал телефона си, уточни той в отговор на въпрос по повод твърденията на Янев, че Тагарински може да е отвлечен по политически причини, предаде БГНЕС.

Депутът от РЗС дори призова вътрешния министър Цветан Цветанов да обяви за издирване Марио Тагарински, но той отказа с мотива, че щом близките не са подали сигнал, няма причини за това.

По думите на министър-председателя Яне Янев само вдига пушилка.

"Няма да правя коалиция с Георги Първанов", каза премиерът. Той добави, че всички негови министри работят с президента добре, за да върви България напред и той поддържа нормални отношения с него за доброто на държавата.
Вчера лидерът на РЗС заяви, че след напускането на Тагарински "лъсва коалицията между Гоце и ГЕРБ".

"РЗС даде много лош сигнал към обществото като напусна парламента заедно с БСП по време на гласуването на най-важния за страната закон - за бюджета. Трябва да се обяснявам с човек, който напусна временно най-важното гласуване", коментира още Борисов, цитиран от БТА.

Според него част от изявленията на лидера на РЗС от последните дни са клевети. 

Във връзка с напускането на Марио Тагарински на ПГ на РЗС премиерът заяви, че мнозинството в парламента не може да бъде застрашено, тъй като никога не е разчитало на тази партия. Бойко Борисов допълни, че няма да коментира вътрешнопартийни отношения на РЗС. По думите му натиск върху Тагарински не е оказван и той трябва сам да решава бъдещето си, тъй като ГЕРБ няма ангажимент към него. 
“Питайте г-н Тагарински, не бях го чувал от 5-6 месеца, въпреки че го познавам още като депутат на СДС“, каза още министър-председателят.
dir.bg

Яне Янев: Силно съм обезпокоен за живота и здравето на Марио Тагарински

 


Сходни връзки

”Изчезналият” Марио Тагарински бил жив и здрав | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
”Изчезналият” Марио Тагарински бил жив и здрав
Автор: Anonymous да 2009-12-05 @ 20:55 EET
ЦВЕТНИЦА празник за цветарките

1. Има една цветарка която ходи там където има пари и си направи пари за черни дни . Тя се казва Марио Тагарински и тази цветарка забрави че влезе с листата на СДС благодарение че лиза (няма да го кажа че е грубо но тя е българска дума “ГЪЗА”) на Иван Костов. Аз ще ви припомня това беше април 1997г.Той е от Ямбол а по нареждане на оня дето му викате командира Иван Костови и чрез фалшификация на изборите от Иван Димов стана лявото крило на командира . Влезе като дипутат от Сливен и го избирахме, но нека да си спомни че и бюлетините подменяхме, а сега прасето му с прасе охрани се и иска още.Нека не забравя че сега има комисия Кушлев а прокуратурата трябва да си влезе в ролята и да го вкарат зад решетките. Не може да се скрие много на бързо, натрупа много от нашия   гръб. Затова недей да мислиш че в РЗС при Яне ще се скриеш, махни се докато не съм пропял че и Иван Димов ще загази.Той е инициатора ти да си там сега и двамата крадете и като ЦВЕТАРКИ

”Изчезналият” Марио Тагарински бил жив и здрав
Автор: Anonymous да 2009-12-06 @ 20:58 EET
Защо не се обади на Партията в която беше,
а на тая тиква?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди