изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ

ОВЕН - Бъдете внимателни, денят е определящ за професионалните ви изяви. Общуванията ще ви помогнат да реализирате бъдещ проект, осигурявайки нужното финансиране.

ТЕЛЕЦ - Днес късметът е на ваша страна, това ще го усетите и по растящите си финанси. Бъдете внимателни с представители на нежния пол, възможни са недоразумения.

БЛИЗНАЦИ - Ще отбележите добро начало на днешния ден. Имате идеи и с готова програма за личностни изяви ще впечатлите някои висшестоящи личности около вас.

РАК - На работното място стабилизирате позициите си и ще пристъпите към изпълнение на задачите си. Ще действате с вяра в себе си и в подкрепата на висшите сили.

ЛЪВ - Сговорчивото ви настроение ще ви помогне да извлечете максимална полза от общуванията си днес. Лесно ще постигате споразумения и ще влизате в общи начинания.

ДЕВА - Отчитайки успехите на партньорите си, ще търсите все по-често съветите им, без това да се отразява на самочувствието ви. Любим човек ще ви изненада приятно.

ВЕЗНИ - Леко ще се справяте със задачите, ако пренесете доброто си настроение в общуването. От конкуренцията има какво да научите, въпреки, че водещото начало е ваше.

СКОРПИОН - Постигнатото до тук ще ви прави доволни от самите себе си, но не се възгордявайте. Стъпете здраво на земята и ще получите по-голяма благосклонност от съдбата.

СТРЕЛЕЦ - С добрите си намерения привличате положителни енергии, даващи ви бърз напредък в работата. Романтична закачка може де прерасне в дълготрайна и сериозна връзка.

КОЗИРОГ - Търсенията ви - професионални, лични, сърдечни и духовни ще получат тласък, осигурявайки ви най-доброто, което заслужавате. Само трябва да си го вземете.

ВОДОЛЕЙ - Старайте се да приключите в рамките на деня започнатите задачи. Възможни са проблеми с членове на семейството, но всичко е преодолимо, не сте застрашени от трусове.

РИБИ - Странични занимания ще се превърнат в основни за някои от вас и това ще ги зареди с нови очаквания. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните Риби.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди