изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:28 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.01.2011    
ВреметоПрез нощта в почти цялата страна ще има валежи, в Северозападна България и по високите полета предимно от сняг, в останалите райони – от дъжд. До сутринта в местата със снеговалеж ще се образува тънка снежна покривка – от порядъка на 5 см. Минимални температури между минус 1° и плюс 4°, в София около 0°. Утре до обяд валежите в югозападната половина от страната ще отслабнат, впоследствие временно и спрат. В североизточната ще продължи да вали предимно дъжд, който до вечерта в крайните североизточни райони ще премине в сняг.

Очаквани количества валеж предимно между 5 и 15 мм, в Източните Родопи до 20-25 мм. Ще духа слаб североизточен вятър, който привечер в източните райони ще се усили и ще се ориентира от север-северозапад. Максимални температури предимно между 1° и 6°, в крайните южни райони и по Черноморието 6°-9°, в София около 2°. През нощта срещу неделя в Западна България ще започнат нови снеговалежи.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месец; след обяд ще започне да се понижава.

В планините ще бъде предимно облачно с валежи, над около 1200 м предимно от сняг, в по-ниското от дъжд. По-интензивни ще са те след обяд в Източните Родопи и Странджа. Ще духа слаб и умерен, предимно югоизточен, вятър. Максимална температура на 1200 м около 2°, на 2000 м около минус 3°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър, който привечер ще се усилва и временно ще се ориентира от север-северозапад. Максимални температури 6°-9°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Мартин Иванов

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода от 21 - 27 януари 2011 година

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.01.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди