изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ЮНИ

ОВЕН - Денят е неблагоприятен откъм енергийни въздействия, чужди и вредни внушения, за това е препоръчително да избягвате общуването си с хора, с които не споделяте еднакви разбирания.
ТЕЛЕЦ - Направете нещо повече за себе си и семейството ви, възстановяването на здравето и духа ви са важни, за това не се колебайте да използвате времето си за това.
БЛИЗНАЦИ - Нека решението ви по въпроси, касаещи и други хора бъде добре премислено, като не позволявате да ви въздействат с нездрави и користни внушения, в полза на чужди интереси.
РАК - Бъдете прозорливи и не позволявайте да ви въвеждат в заблуждения и заблуди, съзнателно водещи ви към грешни решения.
ЛЪВ - Днес не се суетете и използвайте времето си за лични и на семейството ви нужди. Дистанцирайте се от хора, които биха ви навели на грешни решения, защото ще има такива.
ДЕВА - Мислете позитивно, като проявявате скромност и не демонстрирате превъзходството си, дори и да имате основание за това.
ВЕЗНИ - Свършете планираното за деня, без излишно суетене и разход на сили, защото провокациите към вас ще са точно в такава посока. В тази връзка е добре да избягвате шумните места и да общувате с хора, които не ви натоварват психически.
СКОРПИОН - Реалният ви поглед върху развитията около вас не подхранва оптимизма ви, напротив. Но и верни на усета и природата си, няма да останете безучастни, а прагматично ще се включите в тях, извличайки повече за себе си.
CТРЕЛЕЦ - Ако трябва да вземете решение по важен въпрос, осигурете си повече време и в никакъв случай не прибързвайте, още повече, че е възможно да бъдете подложени под натиск от някого.
КОЗИРОГ - Контролирайте мислите си и съзнателно се освободете от натоварващите ви. По отношение на интимните си преживявания бъдете дискретни, поведението ви може да създаде объркване, а дори и нещо повече.
ВОДОЛЕЙ - Вземете мерки, като не се доверявате, не разговаряте обстоятелствено и не изяснявате отношенията си. Не подписвайте важни документи и избягвайте рискованите начинания.
РИБИ - Потиснете желанието си да свършите непременно всичко, което предвиждате и укротете темпото си. Денят не е благоприятен за общуване, споделяне и брак.

Каква е вашата японска зодия?

Въздушните зодии са най-упорити

Как ревнуват мъжете от различните зодии


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди