изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:24 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ

ОВЕН - Позволете си повече време за отдих и обърнете внимание на дома и семейството си. Намалете темпото и живейте по-спокойно, което съвсем не значи да сте пасивни.

ТЕЛЕЦ - Начинания, свързани с професионалната ви кариера, творческите планове и семейството ви днес ще са приоритетни за вас. Нуждаете се от промяна, обновяване на духа, емоциите и чувствата.

БЛИЗНАЦИ - Работете за балансиране на енергиите в себе си и ще постигнете душевно и физическо равновесие. Трансформирайте сексуалната си енергия в творческа и заложете на вътрешното си усещане за нещата.

РАК - Активността ви днес ще бъде толерирана от съдбата и помогне на заниманията ви да ги приключите успешно и в срок. Избягвайте спорове и се въздържайте от забележки, с които може да нараните някого.

ЛЪВ - Ако нечие внимание и нездрав интерес към вас ви подразнят с опит да бъдете въвлечени в сплетни и интриги, не се колебайте да ги дистанцирате.

ДЕВА - Допира с природата ще обнови мислите ви и зареди с нови сили. Погрижете се за семейството, едно събиране ще сплоти връзките помежду ви.

ВЕЗНИ - За много от вас денят ще премине в занимания, свързани с подготовка на нови проекти и други действия, насочени към повишаване на финансите и подобряване на живота ви.

СКОРПИОН - За деловите от вас и днешният ден ще продължи със същото темпо, както през седмицата. Подготовката за финансова сделка или друга, интересуваща ви задача може да ви направят по-раздразнителни.

СТРЕЛЕЦ - В отношенията си по-малко се обяснявайте, но за това пък бъдете коректни и делови. Несвършените от седмицата задачи ще ви отнемат повече време, за да ги приключите, семейните и лични ангажименти - също.

КОЗИРОГ - Поведението ви изисква да сте обективни в оценките си. Ще се освободите от стреса, ако дадете предпочитание на разтоварващи процедури – разходки, фитнес, масажи.

ВОДОЛЕЙ - Дори и да чувствате умора, не оставайте пасивни. Бъдете обективни към себе си и не стигайте до крайности в нищо. Здравословното ви състояние се нуждае от грижи, възможни са хронични неразположения, простудите също са актуални.

РИБИ - Денят е подходящ за релаксиращи и разтоварващи процедури, като разходки, масажи и фитнес. Във всички случаи не оставайте пасивни, защото ще имате сили да се справите и с по-големи физически натоварваия.

 

Диета под знака на Зодиака

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Митологичен хороскоп

Талисманите на любовта

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди