изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:42 EEST
Коли горяха в Бургас и в селата Китанчево и Соколите    
НовиниТри автомобила са горели в Бургас тази нощ. При две от колите има съмнения за умишлен палеж. Едната е запалена коло 21 ч. снощи в квартал "Братя Миладинови" в Бургас. Край колата са забелязани двама души със запалителна течност. Автомобилът не е изгорял напълно. Собственикът му се занимава с интернет бизнес. Наблизо е имало паркирани и други коли, които обаче не са засегнати.



Два автомобила "Фолксваген Голф" са били подпалени в исперихското село Китанчево, съобщиха от областната дирекция на МВР. Инцидентът станал между 23.30 часа на 13 декември и 3 ч. на 14 декември. Колите били паркирани в двор на къща, собственост на 57-годишен мъж. Единият опожарен автомобил бил ползван от 33-годишен мъж от Китанчево, а собственик на другата кола е 38-годишен исперихчанин. Причините за пожара са в процес на изясняване, посочват от полицията . По случая е образувано досъдебно производство.

Паркиран автомобил в гараж в Чернооченското село Соколите е изгорял изцяло, съобщиха от ОД ма МВР Кърджали. Колата, марка "Фолксваген Пасат", е собственост на 42 годишен жител на същото село, който лично е сигнализирал за пожара на телефон 112. От полицията коментират, че по случая се работи и все още не е ясно дали колата и гаражът са запалени умишлено.  Според полицията няма връзка между случаите на палежи в София.

В столицата днес има засилено полицейско присъствие. Издирват се съучастници на задържания за палежите край СДВР Владислав Николов-Куката. Още пет автомобила горяха снощи в Студентски град в столицата. Този път на денонощен охраняем паркинг, на метри от Зимния дворец. Огънят тръгна часове, след като стана ясно, че вече има задържан за палежите на три автомобила в ж.к. "Западен парк". Бройката на опожарените автомобили за последните 24 часа в столицата вече е 10. В нощта на 13 декември бяха подпалени за първи път три автомобила недалеч от Столичната дирекция на вътрешните работи на ул. "Добруджански край".

Общо 41 са опожарените автомобили за два месеца в столицата.
http://www.vesti.bg/

Арестуваха подпалвач на коли в София, но запалиха нови

 


Сходни връзки

Коли горяха в Бургас и в селата Китанчево и Соколите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди