изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:20 EEST
Меглена Кунева обявява партията си    
Политика Бившата еврокомисарка Меглена Кунева ще обяви днес в Русе, че сдружението "България на гражданите" ще стане партия, научи "Труд". Според запознати тласък за това решение били сигналите, че "в ГЕРБ тече усилена подготовка да откраднат изборите за национален и европарламент през 2013 г."

"Единственият законен начин да се спре това престъпление срещу България е като излезем с ясна партийна физиономия на предстоящите избори и ги спечелим", коментира пред "Труд" източник от сдружението. Иначе официалната информация от офиса на "България за гражданите" е , че от 11 ч в Историческия музей в Русе заедно с учредители на сдружението (сред които Иван Стамболов, Даниел Вълчев, Калин Томов, Пепа Георгиева, Валерия Николова и Тома Биков) ще даде пресконференция по актуални теми. Всъщност нито денят, нито мястото са избрани случайно за обявяването на политическа партия "България на гражданите".

На 9 май се чества Денят на Европа, а Кунева е първият български еврокомисар.
В русенския Исторически музей е изложена писалката, с която през 2005 г. Кунева в качеството си на министър по европейските въпроси подписа присъединителния договор за членството на България в Европейския съюз. От 14 ч пред студенти в зала 201 на Русенския университет "Ангел Кънчев" бившата еврокомисарка ще изнесе лекция, посветена на Деня на Европа.
Вечерта от 18 ч в хотел "Рига" ще започне срещата на учредителите на "България на гражданите" с жителите на град Русе.
На нея ще бъдат представени и лицата на Сдружението за града и региона. Меглена Кунева ще открие и изложба "Пророкът Бешков" на известния български карикатурист. http://www.trud.bg

"Медиана": При избори днес - ГЕРБ 26,1 %, БСП - 20 %

 


Сходни връзки

Меглена Кунева обявява партията си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди