изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:53 EEST
Кунева: "Мръсната" коалиция в парламента се храни от скандали и хвалби    
Политика"Трябва да сме готови за една голяма катастрофа. Тази катастрофа се нарича българска статистика, данните на която се манипулират и когато, това се разбере в Брюксел, ще настъпи истинска катастрофа. Вижте какво се случи в Гърция". За това предупреди председателят на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева на среща с гражданите на Асеновград.


Тя подчерта, че в момент, когато страната е раздирана от безработица и липса на заетост, се тръби, че сме се изкачили с 12 места в таблицата за конкурентоспособност.

"Това е отвратителна лъжа, защото става дума за икономиката на България. Има една лента, за която премиерът няма да съобщи, че е прерязал. Това е лентата, с която той откри един град с 286 000 жители, градът на хората, загубили работа в последните години", каза Кунева и изчисли, че ако всеки един от тях има тричленно семейство, то засегнатите от изчезването на работни места българи, са най-малко 600 000.

"Вместо от сутрин до вечер управляващите и опозицията в парламента да търсят заедно решение, "мръсната" коалиция в Народното събрание се храни от скандали и хвалби. Какво да направим с нашата икономика? Първо да си кажем диагнозата, да си кажем откъде има резерви за растеж. Нашето предложение е да пазим малките и средни предприятия и потребителите", очерта част от приоритетите пред партията Кунева.

"Бих свалила ДДС на лекарствата и учебниците и някои храни, както е в Германия. Бих го направила на петата година, защото първите 3 трябва да запушим пробивите в данъчната администрация. В момента тече като решето, а контрабандата е във висините", разясни други от идеите на икономическия екип на Движението Кунева.

"Готова съм да подкрепя идеята за Велико народно събрание и за промени в Конституцията, така че да имаме тази съдебна система, за която мечтаем", съобщи Меглена Кунева, като пое ангажимент при никакви обстоятелства да не допуска партийна намеса върху съдебната система.  http://www.trud.bg

УСПЕШНА ДЪРЖАВА С АПАТИЯ НЕ СЕ ПРАВИ

ОТ СТРАХЛИВИ ПОЛИТИЦИ И МЪРМОРЕЩИ ГРАЖДАНИ НЕ СТАВА ДЪРЖАВА

Меглена Кунева: Трябва да има равно заплащане на мъжете и жените

 


Сходни връзки

Кунева: "Мръсната" коалиция в парламента се храни от скандали и хвалби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди