изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:54 EEST
Китаец поръча брутален Koenigsegg    
Китай
Неизвестен китайски богаташ е направил индивидуална поръчка за автомобил на шведската марка Koenigsegg. Става дума за модела Agera и по-конкретно за индивидуална модификация, характеризираща се с умопомрачителни динамични характеристики. Информацията за тази поръчка беше разпространена от компанията FFF, която е официален дилър на шведската марка в Шанхай /Китайска народна република/. Още по-интересното е, че въпросният суперкар има под капака си същия петлитров V8 мотор, но със значително повишена мощност.
 



Стандартната Agera разполага с ресурс от 960 до 1 140 к.с., което зависи от вида гориво (бензин или биоетанол). Ускорението от 0 до 100 км/ч. отнема 2.9 секунди, а до 200 и до 300 км/ч. това упражнение се изпълнява съответно за 7.5 и 14.5 секунди. Поръчковата модификация е доста по-мощна. Та притежава 1 400 к.с. Динамиката на този хиперкар обаче не е известна. Ексклузивният автомобил е изпълнен в черен цвят, но за съжаление и реални снимки от него все още няма разпространени.
 
На този етап има само компютърно генериран образ, от който се вижда различен аеродинамичен обвес. Името на финансово симпатичният китаец не се съобщава. Ще припомним, че преди време друг анонимен китайски бизнесмен се опита да внесе нелегално още един поръчков Koenigsegg, но сагата завърши злощастно, защото колата беше конфискувана от властите. Сега се говори, че анонимният богаташ е един и същ и прави втори опит, за да се сдобие с новото брутално изпълнение на Koenigsegg Agera.
 


Сходни връзки

Китаец поръча брутален Koenigsegg | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди