изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:43 EEST
Радосвет Радев: Това същество Дянков унищожи държавата    
Новини Това същество Дянков, което унищожи държавата. Част от протестите са и негова заслуга. Не виждам колко щастливи бихме били, ако държавата с най-нисък външен дълг, каквато безспорно е България и още една държава мисля, фалира, заяви Радосвет Радев в интервю за "Стандарт".

"С всички рискове да бъда упрекнат и заподозрян в каквото и да било, ще ви кажа, че този ужас, който имаше в българските финанси последните 4 години, не го е преживяла нито една държава", твърди Радев.

"Ние отиваме към фалит. Отиваме към поредния абсурд. Никой няма полза от това нещо. Този заем според мен дава една нормална перспектива за развитие на страната", смята собственикът на "Дарик".

Капиталистът днес е набит в кьошето, твърди Радев. Той се пази, че всеки ден го изкарват, че е олигарх, че е гад, че не милее за родината си и т.н. След като свърши битката му за оцеляване, най-вероятно започват истинските неща.

Според него, пазарът естествено иска своето и понякога има предимството да се случват нещата, независимо от плановете. Ако знакът на предприемчивия човек е да разпознава по-рано кодовете на развитието, от това има нужда в момента цялото ни общество. От интелигентно модернизиране на държавата, завършва Радосвет Радев. /  http://www.blitz.bg

Лидери на протеста - с добри бюджети
Духовна мизерия или проституция?
 


Сходни връзки

Радосвет Радев: Това същество Дянков унищожи държавата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.92 секунди