изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:05 EEST
Пенсионер спечели 326 милиона долара джакпот    
Любопитно Пенсиониран директор на начално училище в Ню Йорк спечели 326 милиона долара джакпот от играта „Мегамилиони”. 80-годишният Харолд Даймънз е забравил, че е купил билет, който дал после на жена си да го пази, съобщи телевизия "Фокс".

В деня след тегленето - 4 ноември, той чул, че печелившият билет е само един, но въобще не се сетил за него. Купил билета от бензиностанция, където спрял да изчака заради лошото време.

Почти два месеца по-късно Харолд случайно се сетил за билета, защото пак спрял на същата бензиностанция. Вкъщи го проверил и двамата със съпругата му изпаднали в шок. Веднага отишли да потърсят наградата си, която ще вземат в брой. След данъците двамата ще получат повече от 130 милиона долара.  http://www.trud.bg

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

БЕЛ. ndtnews.hopto.org: И ако някой после каже, че САЩ не са социална държава, ряпа да яде - от 326 млн. долара след спадането на данъците пенсионерът ще получи едва малко над 130 млн. долара. Не са малко, но сравнете българското законодателство за хазарта с това в САЩ и ще видите, че в българия хазартът е по-на почит от това да инвестираш в икономиката, не дай, Боже, в културата.

 


Сходни връзки

Пенсионер спечели 326 милиона долара джакпот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди