изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:29 EEST
Светлан Шевров-Гроши: "Биг брадър" е режисиран, вече се изчерпа!    
Интервюта Светлан Шевров-Гроши е един от най-колоритните участници от първия сезон на „Биг брадър", както и първият изгонен в историята на шоуто - за непристойно поведение. Пред репортер на „ШОУ" преди време той направи дисекция на предаването, което го превърна в /паднала/ звезда:


- Гроши, как си, какво ново при теб?
- Най-новото е, че се върнах в София. Работя по професията си - аз съм дърводелец и правя мебели.

- А защо напусна родното си Костандово, Пазарджшко - липсата на работа ли те прогони?
- Не, работа има, но не ми се бачка за 400-500 лева. Тук наистина вземам по 1200, ама, като махнеш парите за квартирата и разходите по нея - пак толкова ми остават. Но тук животът е много по-интересен.

Groshi_2.JPG- Много хора са на мнение, че вашият „Биг брадър" е бил най-добрият. Ти как смяташ?
- Да, той беше първият и беше истинският! Преди нас тук никой не знаеше какво е това „Биг брадър", освен тези, които са били в чужбина. Но аз влязох, без да имам представа какво представлява формата, и бях скован, не можех да се отпусна. Ако го бях гледал, може би щеше да бъде друго.

- Според теб режисиран ли е сценарият на шоуто? Питам те, защото след всеки сезон се появяват коментарите, че всичко е нагласено...
- След монтажа могат да ти покажат само негативните неща или само позитивните и по този начин го режисират. Така могат да показват обратната страна на нещата.

- А при вас имаше ли го този момент?
- Да. Аз като гледах записите след това, видях, че много неща от моето поведение вътре не ги показаха - показаха единствено, че съм супералкохолик и суперпияч.

- Значи те ти избират една роля, която трябва да играеш, и после акцентират само на моментите, затвърждаващи образа, който те са наложили?
- Да.

- А предварително бяха ли ви казали какви роли ви възлагат да изпълнявате?
- Не, не, не! На всеки един от нас казаха да бъдем себе си. Ние си бяхме естествени. След това започнаха разните мисии...

- Ти не проявяваш ли желание да влезеш в друго издание на „Биг брадър"?
- Мисля, че няма да ме поканят - с Нико Тупарев не се обичаме!

- А кога се прояви това напрежение и непоносимост между вас?
- От доста време. Още като излязохме от Къщата, с него имахме дърпания, търкания... Един винпром се натискаше да ме направи рекламно лице, но те - Нико Тупарев и Николай Николов, поискаха прекалено много пари и не сключиха договора. Ако не бяха го провалили, щяха да ми се наредят нещата и животът ми вероятно щеше да тръгне по-добре.

- Участието в „Биг брадър" помогна ли ти с нещо или ти навреди?
- С нищо. Е, още ми се радват, като ме видят по дискотеките. Но това какво е - нищо! Това не ми пълни хладилника!

- Преди време се беше похвалил, че на любовния фронт си извлякъл доста дивиденти от славата, с която се сдоби в „Биг брадър". Сега гаджетата продължават ли да ти налитат, или всяко чудо за 3 дни?
- Какво да ти кажа - гаджетата са едни и същи - като усетят, че имаш пари, се трупат много. Но като разберат, че нямаш - няма ни една на хоризонта! Аз от няколко години нямам сериозна връзка. След като една послуша майка си и махна бебето ни, оттогава намразих жените! Не се и заглеждам, честно да ти кажа.

- Ама годините си летят - не смяташ ли, че е време да помислиш за жена, семейство, деца? На твоята възраст родителите ти може и да са имали внуци...
- А, рано ми е (смее се)! Но ако говорим сериозно, не търся вече жена - оставил съм се на течението.

- А каква е тази история, заради която си загубил интерес към жените?
- Момичето, с което преди 5-6 години имах сериозна връзка, беше от София и майка й командваше двете си дъщери, по-точно - командваше всички вкъщи. И когато момичето забременя, майка й каза: „Той, Гроши, няма нищо!". Ами какво да имам - нямам апартамент, нямам коли - имам само чест и достойнство!

Гроши в приятна женска компания

Марина ШИВАРОВА
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Светлан Шевров-Гроши: "Биг брадър" е режисиран, вече се изчерпа! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди