изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:33 EEST
ДНЕС 6 ОБЩИНИ В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ИЗБИРАТ КМЕТ НА БАЛОТАЖА В НЕДЕЛЯ    
НовиниДнес в шест от общо осемте общини в областта кмет ще се избира на втори тур. Балотажът ще се проведе в неделя - 1 ноември. Както вече съобщихме, на първи тур кметските си постове запазиха с убедителна преднина пред своите конкуренти кметът на Крушари Добри Стефанов, който отново бе кандидат за поста от ДПС, и Николай Ангелов - кмет на Балчик, който спечели надпреварата като независим кандидат, подкрепен от Инициативен комитет и партии.

Балотаж ще се проведе в Добрич, за да бъде избран кмет на града за следващите 4 години. Кандидатите, които очакват доверието на избирателите са Детелина Николова от ГЕРБ и Йордан Йорданов - кандидат на Реформаторски блок.
В Тервел досегашният кмет Живко Георгиев се явява на балотаж срещу кандидата, издигнат от Местна коалиция "За нов Тервел", Марияна Пасева, подкрепена от НДСВ, ДПС и земеделски съюз "Александър Стамболийски". В община Добричка за доверието на жителите й ще се надпреварват кандидата на ГЕРБ Светослав Димитров и издигнатият от БСП Тошко Петков. В община Генерал Тошево също ще има балотаж, като жителите на общината ще трябва да избират между Валентин Димитров от БСП и Ивайло Манушев от ГЕРБ. И в Каварна ще има избори за кмет на общината, като "дуелът" там е между две дами - Нина Ставрева - кандидат на БСП, и независимият кандидат Галя Иванова. В община Шабла проф. Райна Бърдарева, издигната от партия "Движение за социален хуманизъм" ще защитава кметската си позиция срещу кандидата на ГЕРБ и нейн заместник Мариян Жечев. 
В много от селата в общините също ще се проведат балотажи за избор на кметове на населени места.
НДТ


 


Сходни връзки

ДНЕС 6 ОБЩИНИ В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ИЗБИРАТ КМЕТ НА БАЛОТАЖА В НЕДЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.85 секунди