изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:58 EEST
Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?    
Хороскоп

Всяка зодия си има управляваща планета. Всяка планета, от своя страна, разкрива или отговаря за нещо от характера на човек. Слънцето е огледало на личността, Меркурий влияе на начина на мислене, Венера пък е отговорна за начина, по който обичаме. Някои планети владеят два знака: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн, докато други планети управляват само един знак: Слънце, Луна, Уран, Нептун и Плутон. Ето и повече по темата какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви:



Овен

Марс управлява вътрешните стремежи, емоции и страсти. Това е планетата на действието. Затова хората от този знак са свръхамбициозни, много емоционални и обичат да се себеизразяват.

Телец

Венера е планетата на обичта. Тя показва дали човек ще бъде забавен, спонтанен, романтичен или сладък любовник. Дали ще обича със сърцето или с разума си.

Близнаци

Меркурий е планетата на мислите, дар словото и общуването. Затова повечето хора от зодия Близнаци говорят бързо, остроумни са и нямат проблеми с общуването.

Рак

Луната е причина тези хора да се сърдят лесно и то за най-малкото нещо. Те са склонни да таят чувствата си, вместо да говорят за тях.

Лъв

Слънцето е в основата на този знак. Именно то дава вътрешния огън, енергията и харизмата на личностите от зодия Лъв.

Дева

Ако мислите с няколко хода напред, то това е заради Меркурий. Тази планета управлява и зодия Дева.

Везни

И Везните са с управляваща планета Венера. Именно затова те са супер романтични – хора на цветята, вечерите на свещи и вълнуващите изненади за половинката.

Скорпион

Плутон управлява този знак. Това е планетата на дълбоките емоции и фините импулси. Това е интензивна, мощна планета, която човек не може да подцени!

Стрелец

Юпитер е планетата на този знак. Тя отговаря за съзнанието и нуждата за вътрешно израстване. Хората от този знак са духовни и оптимистични личности, родени под щастлива звезда.

Козирог

Планетата Сатурн е най-голямата проверка на реалността. Тя кара хората от зодия Козирог да имат чувство за дълг, да бъдат по-съсредоточени, да работят здраво и да са винаги сериозни.

Водолей

Уран прави хората от тази зодия толкова забавни и умни. Тази планета управлява спонтанността, новостите и неочакваните неща.

Риби

Нептун прави хората от зодия Риби толкова замечтани, прекрасни, трогателни и сладки, но и някак объркани. Рибите трудно виждат реалността именно заради богатото си въображение. http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди