изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Събрали сте смелост и огромно желание за да осъществите отдавна планирано начинание. Това ще ви направи горди и доволни от себе си.

ТЕЛЕЦ - Финансови затруднения могат да понижат настроението ви, но не унивайте. Ще намерите решение, освен, че от вас се очаква да реагирате адекватно на събитията.

БЛИЗНАЦИ - Атмосферата на дома ще ви помогне да си починете от шума и умората. Колективно занимание ще привлече интереса ви и заедно ще се насладите на близостта и доверието си.

РАК - Ще се чувствате много енергични и тонизирани, но в същото време и превъзбудени. Необходимо е по-внимателно да обмисляте създадените ситуации.

ЛЪВ - Прекалено много време отделяте на безплодни мисли и това доста ви разколебава. Направете първата крачка и едва тогава обмисляйте следващата.

ДЕВА - Следвайте интуицията си, независимо, че околните ще застъпват различни мнения. Търсете собствената истина за нещата, не се доверявайте сляпо на никого.



ВЕЗНИ - Отговорете си на какво се надявате и доколко очакванията ви са реализуеми. Ако не можете сами, се допитайте до хора, чието мнение цените.

СКОРПИОН - Имате вътрешно спокойствие и увереност в това, с което се занимавате. То ви дава сили да продължите, победата ви е скоро и ще ви донесе наистина радостни мигове.

СТРЕЛЕЦ - Този ден може да бъде и приятен, ако не се вживявате чак толкова от битовите неуредици. Може да наблегнете на дребните подробности в делови план, за да избегнете конфликтни ситуации.

КОЗИРОГ - Мислите за почивката си, но няма да пренебрегнете и очакващите вниманието ви задачи. В желанието си да свършите всичко може да останете разочаровани, но не бързайте да унивате, с бързи действия ще успеете да се справите.

ВОДОЛЕЙ - Заинтересовани сте по-скоро да приключите започнат проект и ще посветите времето си на него. За други ангажиментите са свързани най-вече с дома, а някои ще отдадат приоритет на хобито си.

РИБИ - Събрали сте смелост и огромно желание за да осъществите отдавна планирано начинание. Това ще ви направи горди и доволни от себе си. Други ще използват времето си за домакински занимания и ремонти.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.66 секунди