изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:05 EEST
Камера разплете напълно мистерията с Александър, намерен окървавен и с пръснат череп в Бургас!    
Новини Никой от съседите на 30-годишния Александър Стоянов в бл. 116 в бургаския жк „Славейков“ не може да повярва, че младият мъж ще посегне на живота си. Двамата с приятелката му Галина Д. живеели от доста време в апартамента във вх. „Б“ на жилищната сграда, пише flagman.bg. Младата жена е бургазлийка и Александър, който е от Силистра, се преместил да живее заедно с нея на квартира.

Съседи описват двойката като много културни и възпитани хора. „Голяма трагедия! Не знам как се е стигнало до подобно нещо. Не изглеждаше да имат сериозни проблеми, напротив изглеждаха щастливи“, каза възрастна жена. Александър работел във фирма за внос на коли. Все още не е ясно дали оръжието, с което се е прострелял в главата, е законно притежавано. Той не е криминално проявен. Източници разкриха, че преди да дръпне спусъка, Александър изчакал осветлението в подземния гараж да изгасне. То е снабдено с фотоклетка и се активира при улавяне да движение в помещението. Точно поради тази причина отпада и версията за убийство. На видеозаписите се виждало как младият мъж слиза, пали цигара до една колона, а при следващото включване на осветлението той вече лежи на пода в локва кръв. БЛИЦ припомня, че Александър е открит в безпомощно състояние от Галина и техни приятели, с които празнували рожден ден. Полицаите намерили предсмъртно писмо в дома на младия мъж. В момента Александър е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с черепно-мозъчна травма. 30-годишният мъж е в кома, в много тежко състояние.

https://www.blitz.bg
Никой от съседите на 30-годишния Александър Стоянов в бл. 116 в бургаския жк „Славейков“ не може да повярва, че младият мъж ще посегне на живота си. Двамата с приятелката му Галина Д. живеели от доста време в апартамента във вх. „Б“ на жилищната сграда, пише flagman.bg. Младата жена е бургазлийка и Александър, който е от Силистра, се преместил да живее заедно с нея на квартира. Съседи описват двойката като много културни и възпитани хора. „Голяма трагедия! Не знам как се е стигнало до подобно нещо. Не изглеждаше да имат сериозни проблеми, напротив изглеждаха щастливи“, каза възрастна жена. Александър работел във фирма за внос на коли. Все още не е ясно дали оръжието, с което се е прострелял в главата, е законно притежавано. Той не е криминално проявен. Източници разкриха, че преди да дръпне спусъка, Александър изчакал осветлението в подземния гараж да изгасне. То е снабдено с фотоклетка и се активира при улавяне да движение в помещението. Точно поради тази причина отпада и версията за убийство. На видеозаписите се виждало как младият мъж слиза, пали цигара до една колона, а при следващото включване на осветлението той вече лежи на пода в локва кръв. БЛИЦ припомня, че Александър е открит в безпомощно състояние от Галина и техни приятели, с които празнували рожден ден. Полицаите намерили предсмъртно писмо в дома на младия мъж. В момента Александър е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с черепно-мозъчна травма. 30-годишният мъж е в кома, в много тежко състояние.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/kamera-razplete-naplno-misteriyata-s-aleksandr-nameren-okrvaven-i-s-prsnat-cherep-v-burgas_news595419.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди