изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 15:33 EEST
Митничари от Калотина снасяли на Крокодилите    
НовиниБогровеца е застрелян чисто и професионално - с един-единствен куршум, който влиза от задната част на главата и излиза през слепоочието, показа аутопсията.

Акцията по разбиването на прословутата банда магистрални обирджии е стартирала още от самата граница, научи репортер на вестник “ШОУ”. По места са били разположени няколко полицейски поста. През цялото време ченгетата са подслушвали разговорите на бандитите и са знаели всеки техен следващ ход. Изчакали са да мине нападението над турчина и са атакували едва след това.

Полицаите, преследвали легендарния магистрален бандит Богровеца, са имали нареждане да го убият, научи “ШОУ” от източници, свързани с разследването. Димитър Митрев е застрелян чисто и професионално - с един-единствен куршум, който влиза от задната част на главата и излиза през слепоочието.

Полицаите са наблюдавали групата на “Крокодилите” от няколко месеца. Разработката се е провеждала при пълна секретност, заради опасения от изтичане на информация. Единият от братята Крокодили – Емил Милев, често контактувал с няколко служители на ГКПП Калотина. Корумпираните митничари съобщавали на бандитите номерата на по-лъскавите коли, както и маршрута, по който ще се придвижват.

Бандата на “Крокодилите” всява ужас сред чужденците по южната част на магистрала “Тракия” още от средата на 90-те години. Смята се, че Димитър Митрев – Богровеца и братята Емил и Евгени Милеви са сред най-жестоките грабители.

След убийството на Богровеца Крокодилите успяват да избягат. Акцията по залавянето им продължава и в момента. Мобилизирана е цялата налична мощ на полицията. Бронирани автомобили са разположени на входно-изходните артерии край столицата. Полицейски постове има край Вакарел и Перник. БЛИЦ

Очаквайте супер разкрития за бандитите в утрешния брой на вестник “ШОУ”.

http://blitz.bg

Полицията издирва 10 души за стрелбата на ”Тракия”

„Бандата на Крокодилите” (Справка Агенция „Фокус”)

Маскирани обират турски шофьор, един от престъпниците е застрелян /ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ/

 


Сходни връзки

Митничари от Калотина снасяли на Крокодилите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди